Strip Lokot i Ključ će dobiti krosover sa Sendmenom Nila Gejmena

1

Izdavačke kuće IDW Publishing i DC Comics su se dogovorile oko novog strip krosovera.

Strip Lokot i Ključ će dobiti krosover sa Sendmenom Nila Gejmena strip blog

Ovog oktobra nas očekuje krosover dva velika strip naslova, Sendmena Nila Gejmena i stripa Lokot i Ključ Džoa Hila.

U promotivnom videu koji kruži društvenim mrežama, izdavačka kuća IDW je službeno najavila novi strip serijal pod nazivom Locke & Key: Hell & Gone, koji će biti krosover sa Sendmenom. Ovaj strip nam dolazi od uobičajenog kreativnog tima koji stoji iza priče Lokota i Ključa, pisca Džoa Hila i umetnika Gabrijela Rodrigeza.

Pročitajte: Netflix planira da strip Eternaut adaptira u TV seriju

U videu možemo videti naslovnicu krosovera koja je urađena kao omaž prvom broju stripa ,,Lokot i Ključ: Dobrodosli u Lavkraft” iz 2008. godine. Razlika je što se na naslovnici nalazi čuveni ključ iz Sendmena, ključ koji vodi u pakao iz priče ,,Sendmen: Sezona sumaglica”.

Zanimljivo je da je priča o Lokotu i Ključu doživeo svoju TV ekranizaciju na Netflixu, dok ćemo TV seriju o Sendmenu tek gledati na toj platformi.

Strip Locke & Key: Hell & Gone će izaći u oktobru ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan Milivojevic
Stefan Milivojevic
4 years ago

Mnogo mi se svidja ovakva vrsta portala na internetu, i od skoro sam poceo da pratim pa sam morao da komentarisem i da vam javim sta vam fali. Voleo bih kada biste dodali jedan odsecak sa anketom svih novih stripova( ili mozda samo vc….). Uglavnom svako bi mogao da glasa i tako bi se saznala prosecna ocena stripa. Meni je to odlicna ideja pa ako biste tako nesto i uradili verujem da bi bilo na dobrom glasu. 😀

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x