“Plaćenici” idu u pakao u novom stripu Silvestera Stalonea (VIDEO)

0

Novi strip projekat koji je proizašao iz filmske franšize “Plaćenici”, Silvestera Stalonea, odvešće grupu plaćenika iz Luizijane u sam pakao.

Višemilionska filmska franšiza “Plaćenici” (Expendables) koju je stvorio Silvester Stalone odaje počast akcionim filmovima iz 80-ih i 90-ih. Tri filma okupila su najveće akcione zvezde poput Stalonea, Švarcenegera, Džet Lija, Dolfa Landgrena, Džejsona Stejtama, Mikija Rurka, Žan Klod Van Dama, Skota Edkinsa, Antonia Banderasa, Brusa Vilisa, Harisona Forda, Čaka Norisa i Mela Gibsona.

Ova franšiza će dobiti i novu avanturu u obliku stripa pod nazivom “The Expendables Go To Hell”. Za priču i scenario su zaduženi Silvester Stalone i Čak Dikson (kreator Bejna iz Betmen stripova), sa umetnikom Grejema Nolana, koji je takođe poznat po crtanju Betmen stripova i saradnji sa Čakom Diksonom. 

Plaćenici prhvataju misiju visokog rizika uz ugovor sa CIA-om koji će ih zbog zakona koji su prekršili u svojim akcijama spasiti od zatvora. Opasni muškarci su potrebni da izvšre neophodno nasilje kako bi ”pošten svet” mogao mirno da spava, a Plaćenici su prava ekipa za ovaj posao.

Strip je rezultat kampanje koja je započeta na sajtu Indiegogo. Za realizaciju ovog projekta je bilo neophodno 10 000$, a koliko publika želi da vidi Plaćenike u strip izdanju govori i činjenica da je 1113 ljudi doniralo čak 95 000$ za ovaj projekat. 

Pročitajte: “Dina” Frenka Herberta će dobiti strip adaptaciju (FOTO)

Donosimo vam i nekoliko tabli preuzetih sa sajta Indiegogo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x