Fanovski strip “Zagor: Čudovište ispod kreveta”

0

Danas vam predstavljamo fanovski strip “Zagor: Čudovište ispod kreveta”, crtača Besira Maglića, po scenariju Miljana Novčića.

Fanovski strip “Zagor: Čudovište ispod kreveta” strip blog

Napomena: Lik Zagora je isključivo vlasništvo izdavačke kuće Sergio Bonelli Editore. Strip “Zagor: Čudovište ispod kreveta” je fanovski rad i nema komercijalnu namenu.

Dakle, fanovski strip “Zagor: Čudovište ispod kreveta” nam stiže od scenariste Miljana Novčića, rođenog 1979. u Beogradu. Miljan je ljubitelj stripa čitav život. Voli da smišlja priče i prepričava ih svojoj deci. Na žalost ih ne zapisuje jer mu izvetre iz pameti brzinom kojom ih i smišlja i pripoveda. Isto se dešava i sa pesmama koje smišlja svirajući gitaru. Trenutno živi i radi u Beogradu. Živi od 3d grafike, animacije i razvoja video igara. Osnivač je firme BabyBottle Studio iz Beograda.

Crtač stripa koji imate priliku da pročitate u nastavku, Besir Maglić, živi u Zenici, a po zanimanju je ekonomista i basista. Stripom se bavi iz čiste ljubavi i hobija. Pohađao je Zeničku Školu Stripa. Veliki je fan evropske škole stripa, francusko-belgijske i italijanske. Kako sam kaže, napravio je dugu pauzu u crtanju stripova kako bi se više posvetio muzici. U poslednje 2,3 godine ponovo se javlja želja za crtanjem i sada slobodno vreme uglavnom provodi cutajući stripove.

POVEZANO: Fanzin ZAGOR priče: “Lov” i “Bez kraja”

Strip Blog će objavljivati i dalje ilustracije i autorske stripove na svom sajtu.

Pratite nas i preporučite,

Vaš Strip Blog

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x