Uz kupljene karte za film „Ederlezi Rising“ na poklon dobijate strip

0

Nagrađivani film „Ederlezi Rising“ reditelja Lazara Bodrože, po scenariju Dimitrija Vojnova, je dostupan u bioskopskim salama Kombank Dvorane od 12.12.2019.

Uz kupljene karte za film „Ederlezi Rising“ na poklon dobijate strip strip blog

Najbrže gledaoce uz kupljenu kartu u bioskopu Kombank Dvorane očekuje i poklon, specijalno izdanje stripa „Ederlezi: Worship“. 

U pitanju je prednastavak (prequel) filma pod nazivom „Ederlezi: Obožavanje“ („Ederlezi: Worship“). Za scenario je zadužen scenarista filma Dimitrije Vojnov, zajedno za Stoyom, glumicom koja u filmu tumači lik zavodljivog androida Nimani, dok je strip nacrtao Aleksa Jovanović. 

Preuzeto sa sajta FCS

Ovaj strip je originalno izašao u 1158. broju Stripoteke, u crno-belom izdanju. Sada će strip „Ederlezi: Obožavanje“ onima koji kupe kartu za film „Ederlezi Rising“ biti dostupan u kolor izdanju. 

Pročitajte: „Švindleri“ – Nova srpska serija zasnovana na istoimenom stripu

„Ederlezi Rising“ je svoju premijeru imao na Festu prošle godine. U pitanju je debitantsko ostvarenje reditelja Lazara Bodrože po scenariju Dimitrija Vojnova. Ovaj film predstavlja iskorak na domaćoj filmskoj sceni jer je u pitanju inovativna naučno-fantastična priča koja se odigrava u bliskoj budućnosti. Glavne uloge tumače slovenački glumac Sebastian Cavazza i Stoya, naša poznata glumica u filmovima za odrasle.

https://www.youtube.com/watch?v=njTVAPe6Hgk&feature=emb_title

Film je na Festu prošle godine odneo nagrade za najbolji film, najbolju režiju, najbolju produkciju, najboljeg glumca i najbolju glumicu. Festivalski život ovog filma doneo je mnoge nagrade, između ostalog u Rusiji na Tarkovsky Festu, na festivalu Let’s CEE u Beču i na Phenomena Filmu u Brazilu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x