Hulu najavljuje Marvelove Ghost Rider i Hellstorm TV adaptacije

0

Čak i sa Disney+ platformom koja će biti pokrenuta ove godine, Marvel neće ograničiti svoje TV ponude na samo jednu platformu za gledanje. Hulu najavljuje dve nove Marvel adaptacije. 

ghost rider i hellstorm serije strip blog

U pitanju su Ghost Rider i Hellstorm. Ghost Rider biće centriran oko Robbie Reyesa koga će ponovo glumiti Gabriel Luna. Luna je već glumio karaktera u Marvelovoj seriji Agents of S.H.I.E.L.D. Međutim, kako se navodi, u novoj solo seriji on neće imati veze sa prethodnom inkarnacijom iz pomenute serije. 

Antiheroj u duši, Robbie Reyes živi na teksaško-meksičkoj granici, obuzet je vatrom iz pakla i natprirodnim silama biva vezan za demona. Kada se Ghost Rider oslobodi, on donosi osvetu u ime svih nevinih koje susretne, istovremeno boreći se da kontroliše svoje moći. Ingrid Escajeda će biti izvršni producent serije uz Paul Zbyszewski i Jeph Loeb-a sa Marvel Television. 

,,Ja ne mogu biti više uzbuđen nego što jesam, i počastvovan jer je baš mene dopalo da oživim Marvelovog voljenog lika kakav je Ghost Rider. Ova priča pogađa svaku notu moje ljubavi prema prizemnim, a ipak komplikovanim karakterima i moju želju da prestravim publiku. Važno je da pronađem način na koji ću oduševiti postojeće fanove, kao i širu publiku”, ističe Escejada. 

Pročitajte: Sve što treba da znate o nadolazećoj HBO seriji Nadzirači (Watchmen)

Ghost Rider se na stranicama Marvelovih stripova pojavio davne 1972. godine i do danas ostao jedan od omiljenih antiheroja. 

Hellstorm se odnosi na Daimona i Satanu Hellstorm. Oba lika su debitovala 1973. delimično zahvaljujući popularnosti Ghost Ridera u to vreme. Njih dvoje su sin i ćerka moćnog i misterioznog serijskog ubice. Imaju jako komplikovanu dinamiku dok tragaju za onim najgorima u čovečanstvu, svako sa svojim moćima i stavovima. Paul Zbyszewski i Jeph Loeb će biti izvršni produenti serije. 

Objašnjenje zbog čega se ove dve serije ne mogu naći na Disney+ platformi leži u tome da će program Disney+ biti family friendly i bez R-rejtinga. Zato Disney koji poseduje Hulu, koristi ovu platformu kao dom za svoje serije zrelije tematike.

Drugi detalji o ove dve serije još uvek nisu poznati.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x