Lokot i Ključ TV serija uskoro na Netflixu, evo preostalih detalja

0

TV projekat Lokot i Ključ je imao neizvestan period, ali svemu je kraj zahvaljujući Netflixu.

lokot i ključ tv serija strip blog

Još u julu 2016. The Hollywood Reporter je otkrio da je Hulu bio spreman da adaptira čuveni horor strip Džoa Hila, Lokot i Ključ, te je zatražio pilot i postavio Karltona Kjuza (tv serija Izgbuljeni) za glavnog producenta. Reditelj horor flmova It i Mama, Endi Mušeti je režirao pilot epizodu. Na kraju je Hulu preskočio ovaj projekat. 

U spas je na kraju došao Netflix. Serija Lokot i Ključ se konačno dešava sa deset naručenih epizoda od strane Netflixa. Netflix je vratio projekat unazad što se tiče rekastinga glumaca i prerade scenarija i odbacio pilot epizodu Hulua. 

Ono što je Netflix zadržao to je da kreator stripa i pisac Džo Hil ostane na projektu kao producent i keativni oslonac, isto kao i Kalrton Kjuz. 

Pročitajte: Sve što treba da znate o nadolazećoj HBO seriji Nadzirači (Watchmen)

,,Volim ovu priču. Sedam godina koje sam proveo radeći Lokot i Ključ bilo je najsrećnije kreativno iskustvo u mom životu, i još uvek ne prođe dan a da ne razmišljam o tim likovima i ne posetim ih. Šest knjiga iz strip serijala su kao šest sezona tv serije, tako da je sasvim prirodno da taj svet dovedemo na male ekrane i pokušamo uplašiti gledaoce”, ističe Hil. 

Lokot i Ključ je priča o dva brata i sestri koji se vraćaju u porodičnu kuću nakon brutalnog i misterioznog ubistva njihovog oca. Dok istražuju kuću i okolinu, postaje jasno da postoje čudesne i užasne stvari koje vrebaju okolo. Ovaj strip je klasik horor u svakom smislu.

Što se tiče glumačke postave u seriji će glumiti: 

Jackson Robert Scott kao Bode Locke, Connor Jessup kao Tyler Locke, Emilia Jones kao Kinsey Locke, Sherri Saum kao Ellie Whedon, Griffin Gluck kao Gabe, Darby Stanchfield kao Nina Locke, Laysla De Oliveira kao Dodge, Petrice Jones kao Scot i Thomas Mitchell Barnet kao Sam Lesser.

Serija će izaći ove godine, datum još uvek nije poznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x