Titans trailer 2. sezone: Da li će Dick Grayson postati Nightwing? (VIDEO)

Dok druga sezona serije Titans stiže za nešto više od nedelju dana, izašao je novi trailer koji donosi mnogo toga.

Titans trailer 2. sezone: Da li će Dick Grayson postati Nightwing? strip blog

Trailer je popunio neke praznine koje je ostavio prethodno objavljeni teaser trailer. Pored toga gledaocima su predstavljeni novi likovi među kojima su Aqualad, Superboy i njegov pas Krypto. Ono što je glavno pitanje nakon trailera je da li će Dick Grayson u ovoj sezoni postati Nightwing?

U drugoj sezoni tim Teen Titans će konačno i zvanično biti osnovan, što vidimo u traileru.  Takođe saznajemo da su Wonder Girl i Aqualad nekada bili par. Vidimo i prvi isečak sa Bruce Wayne-om, Deathstroke-a i nekoliko novih likova. Na kraju trailera se odaje utisak da će se mladi i sada već dovoljno iskusni Dick odreći svog identiteta Robina kako bi postao Nightwing. Izvršni producent serije Geoff Johns je potvrdio da će se to eventualno dogoditi u seriji i čini se da je sada pravi čas za to. 

Pročitajte: Kako će Aqualad i Deathstroke izgledati u novoj sezoni serije “Titans”

Poznavaoci Teen Titans stripova mogu prepoznati da će ova sezona crpiti dosta materijala iz klasične priče “The Judas Contract,” autora Marv Wolfman-a i George Pereza, u kojoj je Deathstroke glavni neprijatelj tima Titans, a Grayson je na putu da iskuje svoj novi superherojski identitet daleko od Betmenove senke.

Premijera prve epizode, druge sezone serije Titans je zakazana za 6. septembar.

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of