Kada izlaze naredni Marvelovi filmovi

0

Mnogi od Marvelovih filmova su odloženi u poslednje vreme…

Kada izlaze naredni Marvelovi filmovi

Zahvaljujući velikom štrajku glumaca u Holivudu, koji je sada okončan, mnogi filmski studiji su pomerili produkcije svojih filmova, a samim tim i datume izlaska istih. Kako izgleda novi raspored i kada izlaze budući Marvelovi filmovi?

Deadpool 3, prvobitno zakazan za maj 2024. godine, je tako pomeren za 26. jul iste godine. Captain America: Brave New World, koji je ranije bio na tom datumu, umesto toga je pomeren na 2025. godinu, tačnije na 14. februar.

Pročitajte: Predstavljen novi Panišer, naslednik Frenka Kesla

Thunderbolts je također pomeren sa 2024. na 2025. godinu, a trenutno je planiran za premijeru 25. jula. Blade je odložen za devet meseci i biće objavljen 7. novembra 2025. godine. Međutim, nisu date nikakve informacije o rasporedu narednih Marvelovih filmova koji su već najavljeni, uključujući Fantastic Four, Avengers: The Kang Dynasty i Avengers: Secret Ratovi. filmovi

Kao rezultat toga, jedini film Marvel Studija koji izlazi 2024. biće Deadpool 3, u režiji Shawn Levy-a, u kojem će se vratiti Hugh Jackman kao Logan/Wolverine uz Deadpool-a Ryana Reynoldsa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x