Samuel L. Jackson se vraća kao Nick Fury i dobija svoju TV seriju

Samuel L. Jackson još uvek nije završio sa Marvelovim filmskim univerzumom.

Samuel L. Jackson se vraća kao Nick Fury i dobija svoju TV seriju Strip Blog

Samuel L. Jackson će se vratiti ulozi Nick Fury-a i to u TV seriji o ovom liku, koja će se emitovati na Disney+ platformi.

Jackson je debitovao kao Nick Fury još 2008. godine u post-credit sceni na kraju Iron Man filma, filma kojim je započeta MCU filmska franšiza. Svoju ulogu je repzirizao nekolicinu puta tokom protekle decenije. U MCU, Nick Fury je lik koji je često bio veza između filmova i lik koji je brzo postao omiljen MCU fanovima.

Poslednji put smo Samuel L. Jacksona u ovoj ulozi videli u filmu Spiderman: Far From Home i od tada nije bilo mnogo reči o budućnosti ovog lika u MCU. Sada je otkriveno da će njegov lik biti predmet jedne od mnogih najavljenih MCU TV serija koje će se emitovati na Disney+ platformi.

POVEZANO: Izašao je prvi trailer za MCU seriju WandaVision (VIDEO)

Producent serije će biti Kyle Bradstreet, dok su datum početka produkcije ili okviran datum izlaska serije još uvek nepoznati.

Marvel sprema čitav spektar filmova koji će u MCU doneti mnogo novih likova, dok sa druge strane, razrađuju svoj filmski univerzum kroz TV serije, pričaju priče koje ne mogu biti ispričane u filmskom trajanju.

Drugi MCU naslovi koje će publika moći da gleda na Disney+ su: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, She-Hulk, Loki, Moon Knight i What If…?

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of