Izašao je prvi trailer za MCU seriju WandaVision (VIDEO)

0

Objavljen je prvi zvanični trailer za Marvelovu seriju WandaVision koja će se emitovati na Disney+ platformi.

Izašao je prvi trailer za MCU seriju WandaVision (VIDEO) Strip Blog

Prvi trailer MCU serije WandaVision je pred vama.

Faza 4 Marvelovog filmskog univerzuma će se znazno razlikovati od Faze 3. Neke od glavnih likova na koje smo navikli više nećemo imati prilike da vidimo, a mnoštvo MCU sadržaja će biti prebačeno na male ekrane uz nekoliko serijskih naslova koji će se emitovati isključivo na Disney+ platformi. Jedna od njih je serija WandaVision koja je opisana kao delimičan sitkom, a delom Marvelovska epska superherojština.

Prvi zvanični trailer u trajanju od 1 minuta i 20 sekundi nudi mnogo zanimljivih nagoveštaja o sudbini ova dva superheroja.

Delovi trailera nam otkrivaju kako će serija WandaVision replicirati sitkom TV atmosferu, dok drugi snimci nagoveštavaju atmosferu šireg narativa. Smrt Visiona u filmu Avengers: Infinity War će biti glavni pokretač priče. Wanda ne izgleda zainteresovano za stvarni život, dok Vision ne izgleda potpuno svestan svoje smrti. 

Pročitajte: Kang the Conqueror će biti novi negativac Marvelovog filmskog univerzuma

Pored uzbudljivog sadržaja trailera, fanovi MCU-a su dobili i nagoveštaj da se barem nečemu imaju nadati ove godine. Iako nema zvaničnog datuma izlaska serije, već samo natpis Coming Soon, a na osnovu prvobitnih planova prema kojima su iz Marvel Studios želeli da ova serija izađe 2020. godine, veruje se da ne bi započeli sa promocijom serije bez plana da je uskoro objave. Nadamo se da neće proći mnogo vremena dok serija ne dobije zvaničan datum izlaska.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x