Joker: Folie à Deux – Konačno smo dočekali prvi trejler! (VIDEO)

0

Warner Bros. je objavio prvi trejler filma Joker: Folie à Deux.

Joker: Folie à Deux - Konačno smo dočekali prvi trejler! (VIDEO)

Warner Bros. Discovery je konačno predstavio prvi trejler za Joker: Folie à Deux, nastavak filma Joker iz 2019. godine, u kojem će se ovog puta Hoakinu Finiksu pridružiti pevačica i glumica Lejdi Gaga kao Harley Quinn.

Još uvek nisu objavljene zvanične vesti o zapletu filma Joker: Folie à Deux. Znamo samo da će u glumačkoj ekipi biti glumci poput Catherine Keener, Brendan Gleeson i Zazie Beetz. Znamo samo da će to biti mjuzikl i da će najverovatnije biti smešten u ambijentu ludnice Arkham Asylum, kriminalnog azila u Gotham City-u.

Pročitajte: Blejk i Mortimer dobijaju svoj film

Iščekivanje nastavka Jokera je vrlo veliko, kako od strane javnosti, tako i od strane kritičara. Objavljen u oktobru 2019. godine, Joker je zapravo bio prvi film inspirisan stripom koji je osvojio Zlatnog lava za najbolji film u Veneciji i ujedno prvi film s rejtingom R koji je premašio milijardu dolara zarade širom sveta.

U konkurenciji Oskara 2020. sa 11 nominacija, Hoakin Finiks je dobio i nagradu za najboljeg glavnog glumca i nagradu za najbolji originalni soundtrack sa islandskim kompozitorom Hildurom Guðnadóttir. Ostale nagrade uključuju dva Zlatna globusa za najboljeg glumca u filmu – drama i najbolju originalnu muziku.

Joker: Folie à Deux izlazi 4. oktobra 2024. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x