Serijal “Pesma zaborava” se završava sa brojem 36.

0

Strip serijal Roberta Kirkmana, “Pesma zaborava”, dobija svoj kraj.

Serijal “Pesma zaborava” se završava sa brojem 36.

Skybound Entertainment i Image Comics objavili su da će se naučno-fantastični strip serijal “Pesma zaborava”, koji je napisao Robert Kirkman, a nacrtao Lorenzo de Feliči, uz kolor Analise Leoni, završiti sa brojem 36. 

Najavu je dao i sam Kirkman u 30. broju serijala koji je u Americi objavljen ove nedelje. Kirkman je još na početku serijala objasnio da je on zamišljen kao priča struktuirana u narativne lukove od po 12 brojeva, što dokazuju narativni skokovi između brojeva 12. i 13. te brojeva 24. i 25. Nije u pitanju nikakav prisilni kraj uzrokovan lošom prodajom, već prirodni zaključak priče kakav je prvobitno zamišljen. Poslednji broj biće objavljen u novembru. 

Pročitajte: Pre Hulka postojao je drevni Hulk

Podsećamo da je u izradi i filmska adaptacija od strane Universal Pictures, gde je Kirkman uključen u projekat kao jedan od producenata. Još uvek nema detalja o kastingu, datumu izlaska, niti ko će režirati film.

“Pesma Zaborava” je naučno-fantastični prvi put objavljen 2018. i serijal je još uvek aktuelan. Radnja se dešava deset godina nakon što je 300.000 građana Filadelfije iznenada izgubljeno u Oblivionu. Vlada je pokušala da ih vrati, ali su nakon neuspešnih pokušaja odustali sa godinama koje su naišle. Nejtan Kol, glavni lik nije odustao. On svakodnevno putuje, rizikujući svoj život pokušavajući da spasi one koji su izgubljeni, sami i uplašeni, živeći u apokaliptičnom ambijentu zaborava. Ali, šta ako Nejtan traga za nečim drugim?

Prvih 12 brojeva ovog stripa je kod nas objavila Čarobna Knjiga u dva toma.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x