X-Men: The New Mutants trailer je stigao i deluje obećavajuće (VIDEO)

Najzad smo dočekali drugi trailer Fox-ovog filma The New Mutants.

X-Men: The New Mutants trailer je stigao i deluje obećavajuće (VIDEO) strip blog

Više od dve godine je prošlo od objavljivanja prvog trailer-a za X-Men spin-off film The New Mutants. Sada konačno imamo novi uvid u superherojski horor iz Marvelove garaže reditelja Josh Boone-a (The Fault in our Stars).

Dok smo jedan deo snimaka već videli, novi delovi su posvećeni predstavljanju likova kao što su Sunstpot, Magik, Cannonball i Wolfsbane, koji tokom grupne terapije pričaju svoje priče.

The New Mutants prati priču o pet mladih mutanata koje drže u tajnoj ustanovi protiv njihove volje. Razlog tome su njihove jedinstvene sposobnosti. Osim što moraju da se bore sa preživljavanjem u kući užasa u kojoj su se našli, oni će morati da se izbore i sa bolom koji nose iz svoje prošlosti. 

Pročitajte: Marvel Studios radi na razvoju filma Deadpool 3

Film je trebalo da izađe 13. aprila 2018. godine, ali je došlo do nekoliko pomeranja. Krivica za to se pripisuje nedavnoj Disney-evoj akviziciji Fox-a, gde su Disney i Marvel Studios preuzeli kontrolu nad X-Men filmovima. 

Očekuje se da će se film najviše bazirati na priči “Demon Bear Saga” koju je napisao čuveni pisac X-Men stripova Chris Claremont, a nacrtao sjajni Bill Sienkiewicz i koja se smatra najboljom New Mutants stripovskom pričom. 

Ovaj film će se distancirati od ostalih Fox-ovih X-Men ekranizacija, kako u žanrovskom tako i u vremenskom smislu. Nećemo videti nikog od likova koji su godinama bili prepoznatljivi u X-Men filmskoj franšizi. 

Režiran od strane Josh Boone-a, u filmu The New Mutants igraju: Maisie Williams kao Rahne Sinclair/Wolfsbane, Anya Taylor-Joy kao Illyana Rasputin/Magik, Charlie Heaton kao Sam Guthrie/Cannonball, Henry Zaga kao Roberto da Costa/Sunspot, Blu Hunt kao Danielle Moonstar/Mirage i Alice Braga kao Dr. Cecelia Reyes. 

Film u bioskope stiže 3. aprila.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x