Film “The Batman” je dobio svoju Ženu Mačku – glumiće je Zoi Kravic

Betmen je pronašao svoju Ženu Mačku!

Film “The Batman” je dobio svoju Ženu Mačku - glumiće je Zoi Kravic strip blog

Kako prenosi Deadline, nova filmska Selina Kajl, poznatija kao Žena Mačka (Catwoman), biće glumica Zoi Kravic. Ona će se pridružiti Robertu Petinsonu koji će tumačiti glavnu ulogu, Brusa Vejna – Betmena, Džefriju Rajtu koji će po svoj prilici biti novi Džejms Gordon i Džoni Hilu koji će glumiti negativca, ali još uvek nije precizirano kog. 

POVEZANO: Kako fanovi vide Roberta Patinsona u ulozi Betmena (GALERIJA)

Ovoj glumici stripovske uloge nisu strane jer se već pojavila u X-Men franšizi, preciznije u filmu ”X-Men: Prva Klasa” kao Angel Salvadore. Takođe je zanimljivo da Zoi Kravic neće po prvi put igrati Ženu Mačku budući da joj je pozajmljivala glas u animiranom filmu ”Lego Betmen”. Takođe je pozajmljivala glas Meri Džejn u prošlogodišnjem animiranom hit filmu ”Spajdermen: Novi Svet”.

Pojedinosti vezane za radnju filma i ostale likove koji će se pojaviti i dalje ostaju pod velom tajne. 

Kasting za film reditelja Meta Rivsa je još uvek u toku. Film će izaći u bioskope 25. juna 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristian Kovac
Kristian Kovac
4 years ago

Opet se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što mi je dr. Igbinovia vratila suprugu, koja se sa mnom razdvojila dobrih šest godina. ja sam Kristian Kovač po imenu ja sam iz Zagreba, Hrvatska. Iako imam usta po cijelom tijelu, ne bi bilo dovoljno zahvaliti drIgbinovoj što mi je pomogla u životu. Moja supruga razvedena je sa mnom šest godina, a ja sam bila bez bola i bolna. Dakle, svugdje sam tražio pomoć, ali ništa nije uspjelo dok nisam pomislio na doktora Igbinovija s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će se moja supruga vratiti u roku od tri dana, sve dok mi srce još uvijek kuca za njim. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i supruga me nazvala baš kad je reklama o DrIgbinovia. ona će se izjasniti i reći da ću se morati vratiti i sada smo sretno živjeli posljednjih šest godina. Svi vi čitate moj članak koji bi mu trebao pomoći da se javi. E-adresa: doctorigbinovia93@gmail.com ili whatsapp / viber na +2348144480786 i pronađite brzi odgovor na svoj problem

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x