Django/Zoro strip krosover dobija film sa Tarantinom na čelu

Kauboj i lovac na ucenjene glave, Django će se pojaviti na velikom platnu još jednom i to ni manje ni više nego u avanturi sa legendarnim Zoroom.

Django/Zoro strip krosover dobija film sa Tarantinom na čelu strip blog

Kako prenosi Collider, reditelj filma Django iz 2012. godine, Kventin Tarantino će sa ko-scenaristom Džerodom Karmajklom sarađivati na izradi scenarija za adaptaciju Django/Zorro, krosover stripa iz 2014. Dynamite Entertainment i DC su objavili ovaj strip kao mini serijal koji je nastavak Tarantinovog popularnog vesterna iz 2012. godine. Autori stripa su Met Vagner i sam Tarantino. 

Radnja stripa se dešava nekoliko godina nakon što je Djangove osvete, gde se lovacu na glave putevi ukrštaju sa dosta starijom verzijom Zoroa. Njih dvojica se u krvlju ispunjenoj misiji bore da spasu domoroce iz ropstva. 

Pročitajte: Sve što treba da znate o filmu ,,The Batman” Meta Rivsa

Collider napominje da ideja o filmskoj adaptaciji ovog stripa datira još iz 2014. godine. Oktivena je kao rezultat hakovanja podataka Sony-ja gde su obelodanjene privatne e-mail poruke između ljudi iz Sony-ja i Tarantina o DJ/Z filmu, gde su se usaglasili da je ideja ”super kul”.

Još uvek nije jasno kakva će biti uloga Tarantina na vom projektu, pogotovo znajući za njegove planove o povlačenju iz sveta filma nakon svog desetog filma. ,,Bilo jednom u Holivudu” biće njegov deveti film koji izlazi  14. avgusta ove godine. Nejasno je da li bi on želeo da Django/Zoro bude njegov finalni film u karijeri. Isto je važno naglasiti da je Kventin bio i producent na nekoliko filmova koje nije režirao. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x