Sve što treba da znate o filmu ,,The Batman” Meta Rivsa

0

2015. još pre filmova ,,Betmen protiv Supermena” i ,,Liga Pravde” plan je bio da Ben Aflek režira i glumi u Betmen trilogiji. 

Sve što treba da znate o filmu ,,The Batman'' Meta Rivsa strip blog

DCEU je od tada prošao kroz značajne promene. Zek Snajder više nije nadzornik celokupne franšize nakon razočaravajućih reakcija na ,,Betmen protiv Supermena”, ,,Samoubilački Odred” i ,,Liga Pravde”. Iz Warner Bros. su odlučili da promene takt, a Ben Aflek je pronašao način kako da se što lakše izvuče iz svega toga. Planovi o Betmen trilogiji još uvek stoje samo bez Afleka. Stoga, šta možemo očekivati od filma The Batman i šta je za sada poznato o ovom filmu?

Kada se Ben Aflek povukao sa mesta reditelja, on je još uvek trebalo da glumi glavnu ulogu. Na njegovo mesto reditelja je još 2017. uleteo Met Rivs, prethodno poznat po ostvarenjima ,,Pusti me unutra”, ,,Zora Planete majmuna” i ,,Rat za Planetu majmuna”. Još tada je svoju viziju opisao kao noir detektivsku priču. Kada je Aflek izašao iz franšize, objavljeno je da su planovi da se The Batman fokusira na mlađu verziju Brusa Vejna, a Rivs je sugerisao da će ton ostati veran njegovoj prvobitnoj viziji. 

Povezano: Poslednji vitez na Zemlji – Betmen u post-apokaliptičnom okruženju

Sada je već dobro poznato da će nekadašnja zvezda tinejdžerskog filmskog serijala ,,Sumrak”, Robert Petinson glumiti Brusa Vejna, odnosno Betmena. Dok je Aflek još uvek bio izbor za ovu ulogu, Džeremi Ajrons je trebalo da se vrati kao Alfer, a Džo Manganjelo kao Deathstroke. Kako The Batman neće biti povezan sa dosadašnjim DCEU, čini se da se ni to neće desiti. 

strip blog

Najnovije glasine sugerišu da će glavni negativci filma biti The Penguin i Catwoman, i da će njih dvoje biti samo polovina negativaca koji će se pojaviti u filmu. 

Film će izaći 25. juna 2021. godine, a kako glasine kažu, snimanje bi trebalo početi u novembru ove godine. The Batman će započeti novu trilogiju o Mračnom Vitezu, a Robert Petinson je potpisao ugovor za tri filma. 

Strip Blog će nastaviti da vas obaveštava o novostima vezanim za ovaj film.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x