“Kill Wolfhead” – Novi strip iz sveta Inkala (GALERIJA)

0

U septembru ove godine će biti objavljen jedan od spin-off stripova iz sveta Inkala.

“Kill Wolfhead” - Novi strip iz sveta Inkala (GALERIJA)

Izdavačka kuća Humanoids će u septembru objaviti The Incal: Kill Wolfhead, samostalni strip koji će proširiti narativni univerzum Inkala, naučnofantastične sage koju su kreirali Alehandro Žodorovski i Mebijus 1980-ih.

U priči, koju je napisao Brandon Thomas (Excellence), a nacrtao Pete Woods (Deadpool, Action Comics, Iron Man), bit će prikazan Kill Wolfhead, plaćenik koji izgleda kao vuk iz originalne priče koju su napisali Žodorovski i Mebijus.

Pročitajte: Prve stranice stripa “Ime Ruže” Mila Manare

„Kada sam bio pozvan da doprinesem Inkal univerzumu, postojao je sporedni lik koji me je odmah privukao: Kill Wolfhead“, rekao je Brendon Tomas. “Od neverovatnog imena do zabavne priče oko njega, Wolfhead je vapio za vlastitom pričom i prostorom, i bila mi je čast isporučiti to sa stripom Kill Wolfhead.”

  • “Kill Wolfhead” - Novi strip iz sveta Inkala (GALERIJA)

The Incal: Kill Wolfheadi će tako po prvi put ispričati prošlost lika, u stripu koji izdavač opisuje kao “uvrnutu priču o osveti, romansi i uspomenama”.

Ovo će biti treće izdanje Humanoida iz univerzuma Inkala, nakon The Incal: Psychoverse Marka Russella i Yanicka Paquettea (izašao prošlog novembra) i The Incal: Dying Star od Dan Watersa i Jon Davis-Hunt-a (u SAD-u izlazi ovog meseca).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x