Stiže strip krosover Nindža Kornjače vs Street Fighter

0

Teenage Mutant Ninja Turtles vs Street Fighter zvuči kao nostalgični slatkiš svima onima koji su odrastali tokom 80-ih i 90-ih.

Stiže strip krosover Nindža Kornjače vs Street Fighter

U maju ove godine IDW Publishing će objaviti mini strip serijal u kome će se Nindža Kornjače boriti protiv likova iz popularne video igre Street Fighter.

Krosover Teenage Mutant Ninja Turtles vs Street Fighter će se sastojati od pet brojeva. Scenarista će biti Paul Allor, autor koji je već pisao neke od TMNT naslova, G.I. Joe stripove i Invaders za Marvel. Za crtež će biti zadužen Ariel Medel, a za kolor Sarah Myer.

U priči, Teenage Mutant Ninja Turtles i Street Fighter borci će se sastati u Atlantik Sitiju na borilačkom turniru. Dve grupe će uskoro razviti pravo rivalstvo, koje će se manifestovati u pokušaju da dođu do otkrića toga šta se krije iza niza misterioznih nestanaka. Čitaoci će se odlično provesti kada vide kako se ovi likovi udružuju kako bi se suprotstavili ogromnoj pretnji po oba tima, od neverovatne povezanosti između Majkija i Čun-Li do rivalstva i međusobnog, veoma gorkog poštovanja između Rafaela i Gila.

Pročitajte: “Eden’s End” – Novi strip Granta Morisona

U nastavku možete videti naslovnicu i dve, još uvek crno-bele table kao preview iz prvog izdanja Teenage Mutant Ninja Turtles vs. Street Fighter:

Ne bi bilo iznenađujuće i da se Nindža Kornjače pojave kao gostujući likovi u video igri Street Fighter VI koja izlazi u junu ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x