James Gunn najavio nove DC filmove i serije

0

James Gunn i Peter Safran, šefovi novorođenog DC Studija najavili su prvih 11 projekata na kojima trenutno rade.

James Gunn najavio nove DC filmove i serije

Prvih 11 projekata DC Studios-a koje je Gunn najavio uključuje filmove, serije (igrane i animirane). Među njima se ističu novi film o Supermenu, nastavak Rivsovog Betmena i spin-off serija filmova o Wonder Woman.

U nastavku vam donosimo detaljnu listu o budućim DC-ijevim projektima koji nas očekuju u budućnosti:

Creature Commandos – Animirana serija od 7 epizoda koju je napisao lično James Gunni već je u produkciji. U pitanju je grupa od klasičnih čudovišta okupljenih da se bore protiv nacista. U ovom slučaju će u pitanju biti neka vrsta rimejka originalne priče.

Waller – U pitanju je spin-off serije Peacemaker i The Suicide Squad filma. Serija o nemilorsdnoj i tajnovitoj Amandi Voler, šefici vladine radne grupe u kojoj će se glumica Viola Davis vratiti ulozi. Seriju će napisati Christal Henry (Watchmen) i Jeremy Carver, kreator TV serije Doom Patrol.

Superman: Legacy – Već najavljeni film o Supermenu, koji Gunn piše i koji bi mogao da režira, iako još nije doneta konačna odluka. Dok su prethodna dva naslova bila zamišljena kao „predjela“, Safranovim rečima, Supermen je prava polazna tačka planova dvojca za novi DCU. “To nije priča o poreklu”, rekao je Safran. „Fokusira se na Supermena koji balansira svoje kriptonsko nasleđe sa ljudskim vaspitanjem. On je oličenje istine, pravde i američkog načina. To je ljubaznost u svetu koji misli da je ljubaznost staromodna.” Datum premijere filma određen je za 11. jul 2025. najavio

Lanterns – TV serija o svemirskim policajcima i njihovim prstenovima moći. „Naša vizija je veoma slična seriji True Detective i smeštena je na zemlji“, rekao je Safran. U seriji će biti dva najpoznatija Lanterna, Hal Džordan i Džon Stjuart, i jedna je od najvažnijih serija u razvoju. U stvari, ona će imati važnu ulogu u prenosu glavnih zapleta ostalih DC-ijevih filmova i TV serija. najavio

Pročitajte: Nove Nindža Kornjače

The Authority – Film zasnovan na timu superheroja koji prilično ekstremnim metodama štiti planetu, rođen krajem devedesetih pod etiketom Wildstorm aktuelnog šefa DC Comics-a Džima Lija. „Neće svi filmovi i TV emisije biti o dobrim momcima protiv loših momaka, o ogromnim stvarima koje dolaze sa neba i pričama u kojima dobar momak pobeđuje. Postoje beli šeširi, crni šeširi i sivi šeširi“, rekao je Gunn.

Lost Paradise – Drama u stilu Igre prestola smeštena je na Temiskiru, žensko ostrvo Amazonki gde je rođena Čudesna Žena. Radnja će biti smeštena pre događaja iz filmova Čudesne žene. najavio

The Brave and the Bold – Film u kojem će se pojaviti nova verzija Betmena iz DCU-a, kao i Damian Vejn. Film će biti inspirisan sada već klasičnim Betmenovim stripovima koje je napisao Grant Morrison, a u kojem je prikazan sin za kojeg Betmen nije znao da postoji: mali dečak kojeg su odgajali ubice. Betmena neće igrati Robert Pattinson.

Nastavak Rivsovog Betmena – Pattinson će, međutim, nastaviti da igra Mračnog viteza u najmanje još jednom filmu u sagi, koji će takođe režirati Matt Reeves. Film će biti prikazan 3. oktobra 2025. godine i nosiće naziv The Batman Part II.

Booster Gold – Serija za HBO Maks zasnovana na “gubitniku iz budućnosti koji koristi tadašnju tehnologiju da se vrati u sadašnjost i pretvara se da je superheroj”, kako ju je Safran opisao.

Supergirl: Woman of Tomorrow – Film koji će uzeti inspiraciju iz nedavne mini serije o liku koji je napisao Tom King. Prema Gunnu i Safranu, „videćemo razliku između Supermena, koji je poslat na Zemlju i odgajan od zemaljskih roditelja koji ga vole od malena i Superdevojke, koja je odrasla na steni, fragmentu Kriptona i koja je videla svi koji su je okruživali umirali i ubijani na strašne načine prvih 14 godina njenog života i tek nakon toga je stigla na Zemlju. Biće mnogo čvršća, a ne Superdevojka na koju smo navikli.

Swamp Thing – Horor film koji će zatvoriti prvo poglavlje novog DCU-a

Pored predstavljanja ovih projekata DC Studios-a, Gunn i Safran su takođe rekli da će nastavci Betmena i Džokera biti objavljeni pod novom linijom “DC Elseworlds”. Ovo će takođe uključivati film sa Afroameričkim Supermenom u glavnoj ulozi na kome pisac i scenarista Ta-Nehisi Kouts radi i animiranu seriju Teen Titans Go.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x