“Strip sa margine III”: Nove strane malog izdavaštva!

0

Strip sa margine je dogurao do svog trećeg nastavka. Možete li i zamisliti koliki je to zapravo uspeh za našu malu redakciju?

nove strane stripblog

Da ne patetišemo i ne lupamo dalje – Strip sa margine broj 3. je tu i uskoro će biti dostupan u Alan Fordu i Darkwoodu i još pokojoj zainteresovanoj striparnici.

Pročitajte: Veliki povratak Darkwing Duck-a

Ovaj nastavak dolazi na 82 stranice čistog stripa domaćih autora, mahom malo poznatih. Prvi strip je strip “Metro” Miloša Dragojevića i Pavla Bogojevića, a na njega se nastavlja neverovatna grafička legenda o Karađorđu scenariste Nikole Taskovića i crtača Ivice Sretenovića. Zatim slede bajkoviti pejzaži Đorđa Grbovića i suvi sfi-realizam Zdravka Cvjetkovića.

Tu su i radovi Slobodana Aksića, Aleksandra Teokarevića i Aleksandra Anđelkovića. Takođe, u zbirci se nalaze i prva dva nastavka stripa “MU” autorki Sare i Ane Živković i oživljavanje dela romana Žarka Lauševića u crtežu iz pera Nevene Marković.

Željko Ivančić je takođe ostavio svoju zapaženu priču nama na čuvanje u našoj zbirci “Poslednja utvrda”, dok je Srđan Jerković predstavio svoje junake u raznim zavrzlamama. Imamo i novog superheroja – Sovu Miloša Tadića, kao i vestern “Slava – smrt – gubitak” Ismeta Erdića. Novicu Milivojevića smo pokušali izbeći ali se nije dalo, a zbirku smo zatvorili izvrnim radom Ivane Filipović.

Strip sa margine III dolazi u izdanju Strip Bloga i Presinga i štampan je na kvalitetnom, recikliranom papiru tako da se pokriva strana društvene odgovornosti. Cena u striparnicama 550 dinara.

Strip sa margine 3. donosi mnoštvo raznovrsnih priča i svakako piše još malo istorije naših i vaših izdanja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x