Šta se desi kada se spoje Hulk i Thor

0

Marvel je spojio Thora i Hulka u najnovijem poglavlju stripa Banner of War.

Šta se desi kada se spoje Hulk i Thor

Thor pokušava da zaustavi Hulka dok njegova Gama gubi kontrolu, što dovodi do eksplozije koja spaja dva heroja u jedno čudovište u kombinaciji Hulk/Thor. desi

Thor je otišao u svemir da uđe u trag Hulku, dok i Osvetnici pokušavaju da mu uđu u trag i privedu ga pravdi zbog napada u kojem je Brus Baner izgubio kontrolu, ostavljajući mnoge mrtve u El Pasu. Thor i Hulk se bore protiv Crne ruke Boga, gde se Iron Man takođe pridružio borbi u svom svemirskom Hulkbaster oklopu, pošto Stark namerava da sredi zelenog titana na bilo koji način.

Thor i Iron Man još jednom shvataju da pobediti Hulka nije nimalo lako. Pogotovo kada se u borbu umeša Odin. Sveotac bogova čini da Mjolnir odleti u Hulkove ruke, a dok Thor poseže za svojim čekićem, gama moć Hulka se podiže do te mere da eksplodira. U toj eksploziji uhvaćen je i Thor, a kada se prašina slegla, diže se stvorenje koje je kombinacija Thora i Hulka, potencijalno najmoćnije biće u Marvelovom univerzumu ikada. 

Pročitajte: Zašto je Supermenova smrt i dan danas neprevaziđena?

Iron Man pita šta bi se dogodilo kada bi Bog, a ne čovek, bio prožet radijacijom Gama Brusa Banera? On odmah dobija odgovor. Čudovište Hulk/Thor zadržava Hulkov veliki, zeleni oblike, ali nosi oklop Boga Groma, ogrtač, pa čak ima i njegovu plavu kosu. Energija pulsira oko heroja, jer izgleda da njegove moći potiču od Game i Mjolnira. desi

Hulk #, čiji su autori Donny Cates, Martin Coccolo, Matt Wilson i VC’s Joe Sabino, se ovde završava zadirkujući publiku idejom šta bi ovaj novi heroj mogao da uradi u nastavku, koliko je moćan i da li je uopšte moguće pobediti ga.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x