Daffy Duck kao Superman – novinar koji je kao beba sleteo na Zemlju!

0

Daffy Duck, nama poznatiji po imenu Patak Dača obućiće Supermanovo retro odelo i preuzeti njegovu ulogu u DC Comics’ Looney Tunes #262.

duffy duck stripblog

DC Comics je za navedenu priču pokazao i zvaničan “zavir” u kojem će se Daffy Duck pojaviti kao “Daffy Duck a Man of Steel”. 

Priču su kreirali scenarista i kolorista Derek Fridolfs i crtači Walter Carzon i Horacio Ottolini, a biće  odbjavljena ovog septembra. Daffi će se u priči pojaviti kao novinar Cluck Trent.

Priča će se vrteti oko Clucka Trenta novinara koji ostaje bez posla, zato što internet izdanja preuzimaju posao štampanim novinama. Njegov paralelni život superjunaka takođe ne ide baš najbolje i on se nalazi u velikom problemu. Kako piše CBR, pregled, ustupljen od strane DC-a nam daje mogućnost da saznamo nešto više o istoriji sunaka. On je kao beba došao u raketi na Zemlji i postao to što jeste danas. Sve ovo nas asocira na Supermana, tako da je ova priča zanimljiv omaž Supermanu, uz iz perspektive patka kojeg smo voleli kao klinci u crtanim filmovima. 

POGLEDAJTE IZDANJE: 

Ovo svakako ne bi bio prvi put da je Dača preuzeo lik nekog od DC-jevih superheroja. To se takođe dogodilo 2003. godine kada je preuzeo lik Green Lantherna u Duck Dodgers Season 1, Episode 9, “The Green Loontern”.

Svakako Daffy Duck je sam po sebi superheroj. Ovaj lik se prvi put pojavio u kratkom animiranom filmu Dodgers in the 24½th Century, parodiji na Buck Rogers in the 25th Century. Lik Duck Dodgersa od tada se pojavio u brojnim drugim produkcijama Looney Tunes-a, uključujući i pomenutu seriju Duck Dodger iz 2003. na Cartoon Network-u i dugometražni igrani film iz 2003. Looney Tunes: Back in Action

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x