Manga One Piece se bliži svom kraju nakon jubilarnog 100. broja

0

U japanskim novinama Asahi Shinbun , Yomiuri Shimbun i Mainichi Shimbun objavljeni su specijalni tekstovi o mangi One Piece.

Tekstovi posvećeni objavljivanju jubilarnog stotog broja mange One Piece ispraćeni su slikom autora Eićira Ode dok crta novu tablu mange uz tekst na tabli koji kaže: ,,Priča je u svojoj finalnoj fazi.”

Još 2019. godine Eićiro Oda je zaključio i proračunao da će mu trebati oko pet godina da priču dovede do kraja. Sudeći po fotografiji, ta faza će početi sa jubilarnim stotim brojem. Trenutno nije otkriveno kada će se ovaj manga serijal tačno završiti, ali fanovi to mogu da naslute.

Pročitajte: Marvelovo “Mračno doba” koje neće preživeti mnogi superheroji

One Piece manga je prvi put objavljena 22. jula 1997. godine, a do danas je do septembra 2021. dostigla 100 brojeva. Mangu je napisao i ilustrovao Eićiro Oda, a čak je i postavio Ginisov rekord za najviše brojeva u istom serijalu napisanih od strane jednog autora. One Piece manga je imala 470 miliona primeraka u opticaju širom sveta, što je čini najprodavanijom mangom ikada. 

Luffy je mladić koji je dobio neverovatne sposobnosti kada je pojeo magično đavolje voće, a njegovo telo postalo poput gume, i te sposobnosti koristi u svojim avanturama. Usput se sastaje sa mnogim živopisnim likovima, od kojih mu se mnogi pridružuju u njegovoj misiji. Budući da je ovo priča o potrazi za blagom, ona je uvek otvorena za zanimljive i beskrajne pustolovine.

Jubilarni stoti broj biće dostupan u Japanu počev od 3. septembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x