Glumac Deni DeVito piše strip o Pingvinu za DC Comics

0

DC Comics najavljuje da će se velika glumačka zvezda, Deni DeVito, koji se 1992. pojavio kao Pingvin u filmu Povratak Betmena reditelja Tima Bartona, sada pisati strip o liku koga je tada glumio.

Glumac Deni DeVito piše strip o Pingvinu za DC Comics

Ovo će biti debi koji će Deni DeVito učini kao strip autor, a njegova priča će biti objavljena u okviru specijala Gotham City Villains Anniversary Giant.

Priča će biti deo veće antologije koja će okupiti poznate strip autore kao što su Wes Craig, G. Willow Wilson, Phillip Kennedy Johnson, Joshua Williamson, Nadia Shammas, Stephanie Phillips, Dan Watters i Mairghread Scott i biti posvećena šarolikoj galeriji Betmenovih negativaca kao što su Scarecrow, Poison Ivy, Talia al Ghul, the Mad Hatter, i originalni Red Hood.

Prema najavi iz DC-a, DeVito će napisati ekskluzivnu priču o Osvaldu Koblpotu, poznatijem kao Pingvin, liku koga je glumio na velikom platnu 90-ih. Iako nije obelodanjeno koji će crtač biti zadužen za DeVitov strip, objavljena je lista crtača koji će učestvovati u projektu kao što su Craig, Dan Mora, Emma Rios, Riccardo Federici, Max Raynor, Max Fiumara, Skylar Partridge, Ariela Kristantina, Khary Randolph, Jilly Thompson, Christian Ward, Gabriel Walta i drugi.

Glumac Deni DeVito piše strip o Pingvinu za DC Comics

Pročitajte: Liga Pravde u srednjem veku u novom stripu Toma Tejlora

Gotham Citi možda štiti Mračni vitez, ali ovu veliku metropolu muče neki od najsmrtonosnijih, najopasnijih zlikovaca u DC univerzumu! U ovom ogromnom specijalu, DC Comics s ponosom predstavlja priče o najsmrtonosnijim neprijateljima Betmena koje su napisala i nacrtala neka od najvećih, najuzbudljivijih imena u stripu! 2021. godina obeležava godišnjicu za Scarecrow, Poison Ivy, Talia al Ghul, the Mad Hatter, i originalnog Red Hood-a, a Godišnjica velikana Gotham City Villains Anniversary Giant oživljava ove zlikovce na neke velike načine ! Takođe prikazuje proslavu godišnjice Pingvina sa pričom koju je napisao niko drugi nego čovek koji je oživeo Osvalda Koblpota u filmu Batman Returns, zvezda malih i velikih ekrana, Deni DeVito!

Sjajno je vreme da budete ljubitelj filmova o Betmenu reditelja Tima Bartona, jer je DC Comics nedavno izdao strip o nastavku Batmana ’89, čime je Mračni Vitez Majkla Kitona vraćen u prvi plan. Taj strip sadrži elemente koji su se trebali pojaviti u Bertonovom trećem filmu koji se nije dogodio, uključujući Robina u ulozi Marlona Vajansa i Bilija Di Vilijamsa koji u potpunosti postaje Dvoliki. U međuvremenu, Kiton će reprizirati ulogu Betmena/Brusa Vejna u predstojećem Flash filmu u DCEU-u.

Iznenađujući povratak DeVita u priči o Pingvinu u Gotham City Villains Anniversary #1 najnoviji je lik iz Bartonovog univerzuma koji se neočekivano vratio. Priča o Pingvinu Denija DeVita biće objavljena 30. novembra 2021.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x