Kako je sniman superherojski spektakl “Avengers: Endgame”? (VIDEO)

0

O filmu “Avenegrs: Endgame” ne treba mnogo da se govori, njegova popularnost kod publike i pozitivne kritike su dovoljan dokaz kvaliteta.

endgame trailer stripblog

U ovom neverovatnom superherojskom spektaklu najzanimljivije je svakako prikaz snimanja samog filma, montaže i svega što ide uz to.

Youtube kanal “Marvel Entertainment” je objavio kratak klip o snimanju samog filma i veoma je zanimljivo pogledati ga:

Iz recenzije: 

Endgame, četvrti nastavak Avengersa je kulminacija 22 filma i više od jedne decenije rada na ovoj franšizi. 

Film Avengers: Endgame je kao most u koji su uzidani verovatno svi superheroji na koji Marvel Studios trenutno drži prava. Svačiji omiljeni superheroj je uzidan u taj most, svako od njih je isprepletan sa drugim likovima i drugim stvarima. Samim tim je ovaj film u potpunosti lišen svake prave filmske vrednosti i objektivnog utiska. 

(…)

Glumci su raznovrsni, ali šta uopšte braća Ruso mogu da urade sa toliko imena za tri sata. Svojom briljantnošću i impulsivnom glumom, Rober Dauni Džr. nosi ovaj film sa uzbuljivom isporukom dijaloga kao i do sad. Kris Evans ne donosi ništa novo kao Kapetan Amerika. Najrazigraniji se čini Pol Rud koji kao Ant-Man svakako ima najviše materijala. 

Dobra stvar ovog filma je što za razliku od ostalih ne pokušava da bude uvod u narednu epizodu postavljajući novog ultimativnog negativca, nego se koliko toliko trudi da uokviri sve svoje prethodne filmove. To je otprilike jedino inovativno u vezi filma Kraj Igre. 

Zaista jedan veoma interesantan snimak, pre svega je zabavno gledati kako je pravljen jedan ovako kompleksan film.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x