Šta Clark Kent radi sa venčanim prstenom kada se transformiše u Supermana?

0

Ljudi su definitivno genijalni u tome kakva im sve pitanja padnu na pamet. Ovoga puta, ono što je zaintrigiralo stripsku javnost u Sjedinjenim Državama jeste – šta Superman radi sa burmom kada se pretvori u Man of Steela-a?

vencanim prstenom stripblog

U odgovorima na stripska pitanja, portal CBR je obradio i ovu temu, veoma precizno i sa puno pažnje. 

Pročitajte: Zašto je Supermen imun na vampire?

Pre svega, zanimljivo je reći da je strip autor Dan Slott putem Twittera ovo pitanje postavio svojim pratiocima, strip ljubiteljima i time ih bacio u rebus.

vencanim prstenom stripblog

Međutim, autori svetski poznatog stripskog portala su odgovorili na ovo pitanje. U stripu Jeph Leba “Superman #151”, u kojem se radnja dešava u njanormalnijim okolnostima, Clark Kent i Lois Lane su lep, novinarski par koji obavlja svoje dužnosti u Daily Planetu. Ali, kada je nastupila uzbuna, Clark se transformisao u Supermana i pošao na svoj zadatak, ali ipak nije skinuo burmu. Ona se videla na fotografijama, koje su kasnije brzo dospele do drugih novinama, koje su se pitale: “Ko je gospođa Superman”, dok je Lane zamolila njihovog dizajnera da ukloni Supermanov prsten sa fotografija.

vencanim prstenom stripblog

Naredna priča u kojoj je Wonder Woman, a zatim i ceo Justice League tim pomogao Supermanu oko neprijatnih pitanja, je “Superman: The Man of Steel #96”. Ovde su svi iz Lige pravde pokazali svoje venčano prstenje uz obrazloženje da su oni svi venčani pravdom.

I poslednje u “Superman #153”, Superman otkriva dizajneru Daily Planeta da je oženjen, da je to pravi venčani prsten, ali da mu ne može ipak otkriti sve dok ne stekne poverenje u njega.

vencanim prstenom stripblog

Zanimljivo pitanje, a uvek postoji neko ko može da da odgovor… 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x