Najnoviji negativac Betmena je… Betmen

0

DC Comics najavio je novu seriju pod okriljem Black Label pod nazivom Batman: The Imposter.

Novi strip serijal o Betmenu obećava da će imati utemeljen i mračan ton, na realan način koji nikada ranije nije urađen. Pratiće Betmena dok započinje svoj rat protiv zločina u Gotam Sitiju. Međutim, mračnom vitezu neće biti lako, jer ova serija obećava da će doneti ozbiljne posledice na svaku preduzetu radnju. Svaki udarac ostaviće slomljene kosti, a pucnjevi će zapravo pogoditi metu. Najnoviji Betmenov negativac će zapravo biti Betmen.

Batman: The Imposter izlazi putem DC Black Label-a, edicije namenjene starijoj publici, što znači da će serijalu biti dozvoljeno da bude mračan koliko god želi. Napisao ga je reditelj i scenarista Mattson Tomlin (Project Power), uz umetnost Ajznerom nagrađenog umetnika Andree Sorrentina (Joker: Killer Smile). Njihov strip obećava da će biti mračan i tvrdo kuvan, bez ustručavanja kada je u pitanju pokazivanje istinske tame Betmenovih dana borbe protiv zločina.

Zajedno sa najavom DC Comics, objaviljeno je i nekoliko tabli i naslovnice za Batman: The Imposter. Na njemu se nalazi Brus Vejn koji samo godinu dana radi kao Betmen, što znači da nije super iskusan. Ono što će se dogoditi u serijalu biće veliki nauk  Betmanu i uticati na njega u budućnosti. Do ovog trenutka, Betmen je već stvorio mnogo opasnih neprijatelja jer Gotamov kriminalmi krem nije srećan zbog Betmenovog krstaškog pohoda i rezultata koji im ne idu u korist. Jedan određeni negativac ima plan za rešavanje problema Betmena i čini se da bi mogao biti fatalan. Pogledajte stranice sa pregledima i dve naslovne verzije u nastavku:

POVEZANO: Strip Betmen: Duga noć veštica dobija svoj nastavak

Novi zlikovac pretvoriće se u Betmena, nameštajući ga za njegove brutalne zločine. Betmen će morati da očisti svoje ime, nađe onog ko se lažno predstavlja, a sve to dok mu je za petama policija Gotama i svi negativci koji su ucenili njegovu glavu, ali kako to može učiniti dok nosi masku koja skriva njegov identitet? Ovo je jedno od mnogih teških pitanja sa kojima će se Betmen boriti u ovoj seriji prestižnog formata od tri broja. Ne samo da obilaze ubijajući Batmanove neprijatelje i po svoj prilici nevine, već sve to radi dok sve snima na video kasetu. Čini se da stranice pregleda pokazuju posledice Betmenovog najnovijeg susreta sa jednim od Gotamovih zločinaca, da li bi to mogao biti misteriozni varalica? Betmena vidimo kako krvari do smrti dok traži pomoć.

Batman: The Imposter biće jedna od najmračnijih priča Mračnog viteza dok pokušava da preživi brutalne udarce Gotamskih negativaca. Uzbudljivo je videti koliko mračno autori idu, a stranice pregleda već ističu ozbiljnost onoga što ćemo videti. Ovo će biti serijal koji svi ljubitelji Betmena ne smeju propustiti. Naročito zbog misterije oko lažnog varalice Betmena.

Batman: The Imposter #1 debitovaće u prodavnicama stripova i na digitalnim platformama 12. oktobra.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x