Novi obojeni susret Zagora i Dragonera

0

Izdavačka kuća Sergio Bonelli Editore objavila je nekoliko tabli iz novog krosovera u kome će se putevi još jednom ukrstiti Zagoru i Dragoneru.

Novi obojeni susret Zagora i Dragonera

Zagor i Dragonero ponovo se sreću u specijalnom izdanju Dragonera u boji pod nazivom “Put junaka”. Ovo nije prvi put da se putevi ova dva lika ukrštaju. Oni su se već jednom sreli na stranicama stripa Dragonero pod nazivom “Pustolovina u Darkvudu” koji je u Italiji objavljen 2015. godine.

Za novu priču je zadužen Luka Enoh, zajedno sa jednim od kreatora serijala Stefanom Vijetijem, uz crtež Đanluke Gregorinija i kolor Piki Hamiltona i naslovnicama Rubinija.

Dragonero specijal broj 8 na 128 stranica u boji u klasičnom Boneli formatu izlazi 8. jula, a ispod možete pročitati sinopis radnje i pogledati kako će ovaj susret izgledati. 

Prošlo je mnogo vremena otkako su se srela dva velika junaka i njihovi univerzumi: Jan Aranil, Ubica zmajeva i Zagor, Duh sa sekirom. Iz tog sastanka rodilo se čvrsto prijateljstvo, koje se ukorenilo, a ti koreni su, kopajući u tkivo dva sveta, na kraju uticali na nešto. Ali šta? Zajedničkim snagama na dvojici heroja je odgovornost da to saznaju!

Pročitajte: Dedvud Dik: Balada o crnom avanturisti sa Divljeg zapada!

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x