Da li će Michael B. Jordan biti novi Superman?

0

Glumac Michael B. Jordan prokomentarisao je glasine da će upravo on glumiti Supermana u novom Superman reboot filmu koji je najavljen.

Da li će Michael B. Jordan biti novi Superman?

U februaru je objavljeno da će Warner Bros. reboot-ovati Supermana sa J.J. Abramsom na čelu, dok će za scenario biti zadužen Ta-Nehisi Coates. Od tada se spekuliše ko će zameniti aktuelnog Henry Cavill-a u odelu Čoveka od čelika, a kao zamena se najviše spominje glumac Michael B. Jordan.

Jordan je odgovorio na ove glasine u razgovoru za Jake’s Takes. Glumac navodi da mu laska što se njegovo ime povezuje sa tom ulogom, ali da pored glasina ne postoji ništa zvanično. 

,,Čujete glasine i slično i samo to je dovoljan kompliment. Znate, cenim ljude koji misle na mene na takav način za ovakvu ulogu. Zapravo nemam ništa više da kažem o tome, osim što je samo laskavo i cenim to. Ali, znate, koga god da odaberu, mislim da će biti zanimljivo videti sve to”, navodi Jordan.

Pročitajte: Suicide Squad se bori protiv Jokera u novom stripu Brian Azzarella

Jordan je ponovio da nije svestan šta se događa sa reboot-om Supermana, ali je uzbuđen što će se možda desiti da vidimo afroamerikanca Supermana na velikom platnu.

,,Mislim da svi žele i žele da vide crnce u velikim i vodećim ulogama što mislim da je zaista, zaista važno. Zastupljenost je važna”, ističe Jordan.

Michael B. Jordan je već imao iskustva u velikim superherojskim franšizama kada je glumio Erika Killmongera u Black Pantheru. Nejasno je da li bi glumac ovaj put želeo da se veže za još jednu superherojsku franšizu na duže staze. 

Kako god da se okrene, fanovi veruju da je budućnost Supermana u dobrim rukama. Coates je radio na stripovima o Black Pantheru, a Abrams je dobro upućen u franšizno snimanje filmova. Sa zvezdom poput Jordana na čelu reboot-a, novi Superman mogao bi da odvede DCEU franšizu u uzbudljivim pravcima.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x