Četvrti film o Kapetanu Americi, ali bez Krisa Evansa

0

Marvel Studios razvija četvrti film o Kapetanu Americi.

Na čelu četvrtog filma o Kapetanu Americi biće Malcolm Spellman, čovek koji stoji iza aktuelne serije The Falcon and the Winter Soldier, a u glavnoj ulozi će biti Anthony Mackie, koji u MCU franšizi glumi Sokola (The Falcon), prenosi THR. četvrti

Sam kraj filma Avengers: Endgame signalizirao je da će Sam Wilson a.k.a The Falcon u budućnosti postati novi Kapetan Amerika, i sa time postati jedan od glavnih likova budućih Avengers projekata. Umesto da su mu odmah dali štit i obojili ga u boje Amerike, The Falcon je prvo dobio putovanje u vidu serije The Falcon and the Winter Soldier, koju trenutno gledamo.

The Falcon and the Winter Soldier je druga MCU serija koja dolazi nakon serije WandaVision. Dok je za seriju WandaVision najavljeno da će se njena priča nastaviti u filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, o budućnosti Falcon-a i Winter Soldier-a nije se znalo mnogo. Mnogi su se pitali da li će se njihove avanture nastaviti u drugoj sezoni serije, ali se čini da će se to ipak dogoditi na velikom platnu.

Pročitajte: Potvrđeno da će Michael Keaton igrati Batmana u filmu “The Flash”!

U ovom trenutku poznato je samo to da će scenario za četvrti film o Kapetanu Americi pisati jedan od scenarista serije The Falcon and the Winter Soldier, Dalan Musson, dok su radnja filma i datum izlaska za sada nepoznati. 

Zanimljivo je da se šuškalo o tome kako Chris Evans vodi pregovore sa Marvelom o svom potencijalnom povratku u Marvelov filmski univerzum, te su teorije o njegovom pojavljivanju u ovom filmu započete čim je najavljen. Međutim, Deadline prenosi kako će ovaj projekat biti odvojen od svakog mogućeg povratka Chrisa Evansa u MCU, te da se u ovom filmu glumac zasigurno neće pojaviti. 

Prema navodima Deadline, četvrti film o Kapetanu Americi će se fokusirati isključivo na Sam Wilson-a, te da će ovaj lik napredovati iz sporednog u jednog od glavnih likova franšize.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x