Objavljen trailer za film o Shang-Chi-u! (VIDEO)

0

Marvel je objavio prvi trailer za film “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, film je inspirisan Marvelovim stripskim junakom Shang-Chi-jem, majstorom kung-fua.

shang stripblog

Shang Chi je marvelovska verzija Brusa Lija, nastao 1973. godine. od kreatora Steve Englehart-a i crtača Jim Starling-a. Lik je nastao usled velikog uspeha filma Enter the Dragon. Izolovan od spoljnog sveta, Shang-Chi je obučavan od strane svog oca da postane smrtonosni ubica. Takođe, bio je podvrgnut alhemiji i virtualnoj realnosti. Postavši svestan toga da je njegov otac zao, Shang-Chi lažira svoju smrt u svojoj prvoj misiji, i nakon toga na razne načine napada kriminalno carstvo svog oca udružujući se sa njegovim neprijateljima. Iako se njegove supermoći uglavnom oslanjaju na borilačke veštine, u stripovima vremenom dobija i sposobnost da napravi beskonačne kopije sebe. Bio je povezan sa timovima superheroja kao što su: Secret Avengers, Heroes for Hire pa čak i sa Avengers-ima.

TRAILER: 

Simu Liu tumači Shang-Chi-a, ostale uloge: Tony Leung Chiu-Wai (Wenwu), Awkwafina (Katy), Michelle Yeoh (Jiang Nan), Meng’er Zhang (Xialing), Ronny Chieng (Jon Jon), Fala Chen (Jiang Li).

Pročitajte: SRCE STRIPA: Strah od smrti u obliku kratke priče

Film je zakazan za 3. septembar ove godine.

BONUS VIDEO REDAKCIJE: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x