Seksi Alisa u zemlji čuda – Ilustracije Franka Brunnera (GALERIJA)

0

Američki karikaturista i ilustrator Frank Brunner stvorio je 1977. seriju ilustracija koje su na seksi način reinterpretirale avanture Alise u zemlji čuda, romana Luisa Kerola.

Seksi Alisa u zemlji čuda - Ilustracije Franka Brunnera (GALERIJA)

Seksi Alisa u zemlji čuda se sastoji od šest crteža koji su prikupljeni u portfelju odštampanom u samo 1.000 primeraka, koji je sada postao kolekcionarski predmet.

U svojoj verziji Alise iz zemlje čuda, Brunner prikazuje scene inspirisane erotskom estetikom tog vremena, srodnu onoj u časopisu Playboy, sa eksplicitnim pozama, detaljnim i realističnim potpisom, kao što se može videti iz sledećih ilustracija.

Pročitajte: Strip autor Kristof Šabute predstavio svoje radove poznatih strip junaka Betmena, Korta… (GALERIJA)

Frank Brunner je imao posebno plodnu karijeru tokom sedamdesetih, kada je za Marvel Comics radio na likovima kao što su Doctor Strange, Howard the Duck, Conan the Barbarian i Red Sonja. Njegovi fantastični i horor stripovi pojavljivali su se i u časopisima poput Creepy , Eerie i Heavy Metal. Brunner je takođe radio u filmu i animaciji, sarađujući sa produkcijskim kompanijama poput Hanna-Barbera, Warner Bros. i DreamWorks.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x