“Betmen – Crno i belo #4”: Kad slepi miš postane Betmenov pomoćnik!

0

Mali je strip junaka koji mogu da se podiče velikom lepezom sporednih likova kao što je to Betmen.

Priče iz nove knjige “Crno i belo”, redni broj 4, donose priču o novom pomoćniku Mračnog viteza – pravom slepom mišu, prenosi Screen Rant.

Pročitajte: BRZRKR će dobiti film na Netflixu sa Keanu Reeves-om u glavnoj ulozi

Nova knjiga “Crno i belo” nastavlja tradiciju započetu 1996. godine kada je grupa najboljih Betmenovih stvaralaca napravila tim koji će stvoriti antologijsku seriju priča o ljudskom šišmišu u potpuno crno-beloj tehnici. Svako izdanje sadrži pet priča, koje donose različite mitove o Mračnom vitezu, neki se fokusiraju na krminalce, neki na stanovnike Gotama, neki o samom Brusu Vejnu, ali sve su posebne, do sada neispričane i sve donose nove informacije i momente u celokupnom serijalu.

Jedna priča je svakako zaokupila pažnju već u najavi samog projekta, a to je priča “Noć u životu slepog miša u Gotamu”. Priču je pisao Džošua Viliamson, a ilustrovao Rejli Rosmo. Priča govori o slepom mišu, koji je odlučio da prati Betmena. Sve je ispričano iz perspektive šišmiša što je dovoljno interesantno i zanimljivo. Ova dva leteća stvora istražuju slučaj upada u jednu kuću i dvostrukog ubistva.

PRIKAZ IZDANJA:

Betmenov novi kućni ljubimac je pažnju skrenuo pre svega što se svi pitamo zašto se do sada tako nešto nije dogodilo?

Ovo će biti samo jedna od pet priča koje će se naći u četvrtoj knjizi “Crno i belo”, a verujemo da će i sve ostale biti interesantne poput ove.

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x