Pogledajte kako izgleda strip “The Walking Dead” u boji (GALERIJA)

0

Još na leto 2020. je najavljeno da će u oktobru iste godine popularni strip Roberta Kirkmana “The Walking Dead” dobiti deluks reizdanje u boji.

Pogledajte kako izgleda strip “The Walking Dead” u boji (GALERIJA)

Izdanje u boji nosi naziv The Walking Dead Deluxe. Table je kolorisao Dave McCaig. The Walking Dead Deluxe ima i nekoliko novih naslovnica za koje su zaduženi David Finch, Julian Totino Tedesco, Arthur Adams, pa čak i ko-kreator serijala Tony Moore. Svako izdanje takođe ima i poseban odeljak koji sadrži Kirkmanove ručno napisan zaplet, komentare na neiskorišćene ideje i još mnogo toga.

Pročitajte: DONATELOVA “SMRT”: Dan kada je “poginula” jedna kornjača…

The Walking Dead serijal je izlazio od 2005. do 2019. godine i broji 192 broja koje je izdala izdavačka kuća Image Comics. Serijal su kreirali Robert Kirkman kao pisac i Tony Moore kao crtač. Strip govori o savremenom svetu koji je zahvaćen epidemijom zombija. Glavni lik je policajac Rick Grimes koji se našao kao vođa grupe preživelih koja se bori sa svakodnevnim nevoljama u želji da preživi u svetu punom zombja. Strip je 2010. inspirisao i TV adaptaciju koja je postala jedna od najpopularnijih TV serija ikada.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x