POTVRĐENO: Deadpool 3 će biti deo MCU-a

0

Kevin Feige je potvrdio da će Deadpool 3 biti MCU-a, uprkos prethodna 2 Deadpool filma koji su se odvijali u X-Men univerzumu.

POTVRĐENO: Deadpool 3 će biti deo MCU-a Strip Blog

Deadpool 3 je zvanično potvrđen kao prvi R-rated film u Marvelovom filmskom univerzumu. Ovaj film biće treći u popularnoj franšizi Deadpool-a sa glumcem Ryan Reynolds-om u glavnoj ulozi. Uprkos niskom budžetu, prvi Deadpool film iz 2016. debitovao je sa ogromnim komercijalnim i kritičkim uspehom, a drugi nastavak je u dobio istu pozitivnu reakciju. Ova franšiza se ranije smatrala delom kontinuiteta filmova o X-Men-ima u vlasništvu Foxa, koji su narativno bili odvojeni od Marvelovog filmskog univerzuma, koji je u vlasništvu Disney-a. potvrđeno

Međutim, kada je Disney početkom 2019. godine oitkupio Fox, budućnost filmova o X-Men, a posebno Deadpool-a, postala je nejasna. Kada je Disney prošlog decembra otkrio njihovu predstojeću postavku i planove za Marvel projekte, nije se pomenuo Deadpool 3, što je navelo fanove da veruju da Deadpool i X-Men filmovi neće biti narativno ujedinjeni MCU-a. Ali sada se čini da će se Deadpool ipak probiti do MCU-a.

POVEZANO: “Deadpul: Kraljevi Samoubice” – Eksplozija superherojske zabave

U intervjuu za Collider, predsednik Marvel studija Kevin Feige potvrdio je da će Deadpool 3 u stvari biti deo Marvel Cinematic Universe-a. Međutim, to ne znači da će franšiza Deadpool biti sanirana za mlađu publiku; Feige je potvrdio da će Deadpool 3 i dalje biti namenjen odraslima i da će zadržati svoj R-rejting (18+ godina). Snimanje filma Deadpool 3 očekuje se da započne tek 2022. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x