“Geiger” – Novi postapokaliptični strip Džefa Džonsa i Gerija Frenka

0

Image Comics najavljuje debi novog stripa “Geiger” koji će izaći u aprilu 2021. godine.

“Geiger” - Novi postapokaliptični strip Džefa Džonsa i Gerija Frenka

Geiger je postapokaliptični naučno-fantastični strip koji dolazi iz umova dvojice autora koji su do sada bili najpoznatiji na svojim DC radovima, Džefa Džonsa i Gerija Frenka. 

Serijal je smešten u period koji se odvija godinama nakon što je Zemlja opustošena nuklearnom katastrofom, gde se očajni preživeli bore za opstanak. Glavni junak je Geiger, čovewk poznat i kao Joe Glow ili Meltdown Man, koji živi na području otrovanom radioaktivnošću i koga se plaše čak i najsurovije bande preživelih. 

„Geiger je inspirisan naslovima iz ranih godina Image-a, kada su čudesno inovativni strip likovi poput Spawn-a Toda MefFarlana, Savage Dragon Erika Larsena i mnogi drugi bili u prvom planu njihove redakcije“, rekao je Džons. „Bilo je to uzbudljivo vreme za čitaoce poput nas i nadamo se da ćemo oživeti to oduševljenje sa neočekivanim i nepoznatim Geigerom.“

Pročitajte: “Moonshadow” – Odrastanje i svemirska odiseja, akvarel na platnu

Džons i Frenk ponovo rade zajedno i ovo je prvi put da će njihov strip biti objavljen za neku drugu izdavačku kuću koja nije DC Comics. Duo je poznat po stripovima Betmen: Zemlja Jedan i Časovnik sudnjeg dana, a oba naslova su objavljeni i na našim prostorima. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x