Strip Blog Emisija 8: Zanimljivosti o Hellboy-u, ko može da podigne Mjolnir i Klubu ljubitelja stripova Sombor!

Osma epizoda emisije Strip Blog donosi nam mnoge zanimljivosti i interesantne, ali i važne informacije iz sveta stripa…

zanimljivosti o hellboy-u stripblog

Zanimljivosti o Hellboy-u, O Klubu ljubitelja stripova Sombor – sa osnivačem Danilom Bogdanovićem, kumstvo i istorijski zagrljaj Supermena i Betmeni i ko sve može da podigne Torov Mjolnir – teme su ovonedeljne Strip Blog emisije…

Pogledajte osmu emisiju: 

STRIP BLOG je serija emisija koja se bavi strip umetnošću kao fenomenom koji postoji već gotovo dva veka. U svakoj emisiji gostuju domaći strip autori, kritičari i teoretičari stripa, a gledaoci mogu da saznaju krajnje zanimljive priče o najpoznatijim ali i onim nešto manje poznatim junacima. U intervjuima se govori o domaćoj i svetskoj strip sceni, položaju stripa u domaćoj kulturi kao i načinima da se strip bolje pozicionira na našoj sceni. Predstavljaju se nova izdanja, alternativna scena kao i svetski hitovi uz različite zanimljivosti o crtačima i scenaristima koji su manje ili više poznati čitaocima stripova. Serija je namenjena ljubiteljima stripa ali i onima koji još uvek nisu upoznali ovu, često nedovoljno priznatu umetnost.

Pogledajte prethodnu emisiju: Strip Blog Emisija 7: Hulk VS Red Hulk, stvaralaštvo Dragana Lazarevića De Lazarea i prva postava Osvetnika!

U svakoj emisiji gostuju domaći strip autori, kritičari i teoretičari stripa, a gledaoci mogu da saznaju krajnje zanimljive priče o najpoznatijim ali i onim nešto manje poznatim junacima. U intervjuima se govori o domaćoj i svetskoj strip sceni, položaju stripa u domaćoj kulturi kao i načinima da se strip bolje pozicionira na našoj sceni. Predstavljaju se nova izdanja, alternativna scena kao i svetski hitovi uz različite zanimljivosti o crtačima i scenaristima koji su manje ili više poznati čitaocima stripova. Emisija je namenjena ljubiteljima stripa ali i onima koji još uvek nisu upoznali ovu, često nedovoljno priznatu umetnost.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x