NOVA AUKCIJA ZA MALU IVU: 102 Dilan Dog stripa u izdanju Ludensa

0

Na Limundu je započela nova aukcija od kojih će sva prikupljena sredstva ići za lečenje petogodišnje Ive.

NOVA AUKCIJA ZA MALU IVU: 102 Dilan Dog stripa u izdanju Ludensa Strip Blog

Petogodišnjoj devojčici Ivi Milenkovski, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize, neophodna je naša pomoć. aukcija

Popularna Facebook, Twitter i Instagram stranica Neguj mo srbski jezik stoji iza ove aukcije na kojoj se mogu kupiti Dilan Dog stripovi u izdanju Ludensa, ukupno 102 stripa. Ovo je druga licitacija stripova za malu Ivu. Akciju je prvobitno pokrenuo Ivin ujak Vladimir koji je u cilju prikupljanja novčanih sredstava za Ivino lečenje na Limundo okačio svoju kolekciju stripova. 

Učestvujte u Limundo licitaciji klikom na link OVDE.

Na licitaciji možete osvojiti stripove Dilan Dog u izdanju izdavacke kuce Ludens i to u redovnom izdanju 39 kom: od broja 89 do broja 127 i u izdanju Ludens extra 62 kom: br. 12, 28, 29, 31 do 38, od 40 do 88 i 90. Jedan broj je potpisan od strane crtaca.

Borba petogodišnje Ive počela je još u maminom stomaku. Prve dane života obeležila je borba, najpre za udah, a nedostatak kiseonika za posledicu je imao cerebralnu paralizu.

Danas je Iva nasmejana devojčica koja voli da vežba i koja svoje dane provodi na terapijama. Zahvaljujući jakoj volji i upornosti, Iva danas može da napravi tek nekoliko samostalnih koraka.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x