Da li je Dr. Manhattan predvideo novi krosover između Marvela i DC-a?

0

U završnom delu stripa “Časovnik sudnjeg dana”, Dr. Manhattan je zavirio u budućnost Supermana i DC-ijevog univerzuma.

Da li je Dr. Manhattan predvideo novi krosover između Marvela i DC-a? Strip Blog

“Časovnik sudnjeg dana” je na neki način obnovio istoriju DC-ijevog univerzuma, dok je istovremeno udahnuo novi život likovima iz kultnog stripa Watchmen. Međutim, ono što neizbežno privlači pažnju je najava potencijalnog krosovera između Marvela i DC-a od strane Dr. Manhattan-a.

Nakon što Dr. Manhattan biva inspirisan Supermanom, on odlučuje da zaviri u budućnost DC-ijevog glavnog univerzuma i multiverzuma, te najavljuje jedan čudan susret. 

Kako Dr. Manhattan najavljuje, Superman će udružiti snage sa jednim od svojih najvećih neprijatelja, Doomsday-om (Sudnji Dan), koji će čak poginuti braneći Supermana koji će se boriti protiv boga Tora i zelenog gorostasa (verovatno Hulk).

Pročitajte: Novi strip o Mandraku, odnosno njegovoj naslednici Mendi…

Manhattan opisuje Marvelove junake kao osvajače čije je prisustvo dovoljno velika pretnja za DC univerzuma koja je uspela da ujedini neprijatelje kao što su Doomsday i Superman.

Do novih krosovera između Marvela i DC-a nije došlo već više od jedne decenije. Ako u obzir uzmemo logistiku, komplikacije i politiku kompanija koje ih poseduju, možda ovakav krosover ne vidimo više nikada. Ipak, ništa nije nemoguće, te nam ostaje samo da sačekamo jul 2030. period koji je najavio Dr. Manhattann i vidimo hoće li se ,,Tajni smak” zaista desiti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x