PRVI POGLED NA BATMOBILE – osvanule slike Batmanovog vozila!

0

The Batman reditelj Matt Reeves ima naviku da deli velika otkrića o filmu putem društvenih mreža, a taj trend je upravo nastavio objavivši prvi pogled na Batmobile.

Šta nam slike novog Betmobila otkrivaju o nadolazećem filmu? Strip blog

Reeves je putem Twittera objavio tri odvojene slike Batmobila iz filma, a na jednoj se vidi Robert Pattinsonov potpuno obučeni Batman kako stoji pored njega. Ovo je zasigurno moderan pogled na Batmobile, a izgleda stvarnije od prethodnih iteracija. Pogledajte!

Reeves nije ponudio nikakve detalje o novom Batmobileu, jednostavno je podijelio fotografije zajedno s nekoliko emojija. Ovo je uobičajena metoda za sva dosadašnja Reevesova otkivanja povezana s Batmanom, jednostavno tvitovanje fotografije onoga što najavljuje, uz samo reč ili emoji, prenosi Svijet Filma.

Ovaj realistični pogled na Batmobile nešto je što do sad nismo videli u Batmanovim live-action filmovima. Umesto da se krene za nečim glatkim i futurističkim, ovaj dizajn nije ništa drugo do posve crni Dodge Challenger s nekim teškim dodacima. Definitivno se podudara s mračnom i sumornom estetikom testa fotoaparata koji je Reeves delio prošlog meseca.

Pattinson glumi kao Bruce Wayne/Batman u ovom novom filmu, koji će pratiti rane godine njegove karijere kao borca protiv kriminala u Gotham Cityju. Ostatak glavne ekipe obuhvaća Zoe Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Colin Farrell kao Oswald Cobblepot/Penguin, Paul Dano kao Edward Nashton/The Riddler, Jeffrey Wright kao James Gordon, John Turturro kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard kao District Attorney Gil Colson i Andy Serkis kao Alfred Pennyworth. Reeves režira film prema scenariju koji je napisao zajedno s Mattson Tomlin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x