,,Hi-Men i Gospodari Svemira”: Mark Hamil je novi Skeletor!

1

Netflix je objavio glumačku postavu nove animirane serije ,,Hi-Men i Gospodari Svemira”.

,,Hi-Men i Gospodari Svemira”: Mark Hamil je novi Skeletor! strip blog

Među imenima koja će pozajmljivati svoje glasove najzvučnije je Mark Hamil koji će ovekovečiti čuvenog negativca Skeletora. 

Ovo nije prvi animirani projekat iz ovog univerzuma koji će biti dostupan na Netflixu. Prethodno smo imali priliku da gledamo animiranu seriju ,,Šr-Ra: Princeza moći”.

POVEZANO: Novi ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” stižu na Netflix

Netflix je sada objavio kompletnu glumačku postavu za ovu animiranu seriju koju čini čitav niz talentovanih i poznatih imena. Mladi glumac Kris Vud će davati glas princu Adamu/ Hi-Menu, dok će čuveni Mark Hamil davati glas zlom Skeletoru. Pored njih tu je i Kevin Konroj, kultno ime i čovek koji je davao glas Betmenu u antologijskoj animiranoj seriji i mnogo animiranih filmova, dok će u ovoj seriji davati glas Mer-Manu. Tu su i zvezde serije ,,Igra Prestola”, Liam Kaningam (Ser Davos) koji će biti Dankan (Man at Arms) i Lina Hidi (Sersi Lanister) koja će biti Zla Lin. Popularna Bafi – Ubica vampira, odnosno glumica Sara Mišel Gelar je nova Tila, dok će Ališa Silverstoun biti kraljica Marlena. Tu su još i Didrih Bejder, Suzan Ajsberg, Fil LeMar, Grifin Njuman, Džejson Mejz, Alan Openhajmer i Džastin Long.

,,Ne mogu da verujem kakav sastav talentovanih glumaca imam na raspolaganju. Neverovatna glumačka postava, prepuna filmskih i TV zvezda treba da pokaže fanovima Gospodara Svemira da ovaj animirani serijal tretiramo izuzetno ozbiljno, sa poštovanjem prema legendarnom svetu Eternije. Sa fantastičnim glumcima koji stoje iza likova biće lako uroniti u svet čarobnjaštva ove epske opere”, istakao je producent Kevin Smit. 

Tačan datum serije je još uvek nepoznat. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
AffiliateLabz
4 years ago

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x