Novi ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” stižu na Netflix

0

Netflix i Mattel Television će udružiti snage i doneti gledaocima širom sveta novu animiranu seriju ,,Hi-Men i Gospodari Svemira”.

Novi Hi-Men i Gospodari Svemira stižu na Netflix strip blog

U pitanju je CG animirana serija i ovo je druga najavljena animirana serija ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” koja će uskoro biti dostupna na Netflixu. Prva je ,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” (Masters of the Universe: Revelation) Kevina Smita, koja će nastaviti tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih i to nakon 34 godine. Više o tome čitajte: Animirana serija ,,Gospodari Svemira” se nastavlja nakon 34 godine

Opis nove animirane serije glasi:

,,Na planeti Eterniji, mladi izgubljeni princ Adam otkriva moći Grejskala i pretvara se u Hi-Mena, Gospodara Svemira! Tradicionalna bitka između Hi-Mena i zlog Skeletora vinuće se u nove visine, a heroji i zlikovci stvoriće nove i moćne timove. Nova generacija heroja će se boriti za sudbinu svih nas. Ko će na kraju postati Gospodar Svemira?”

Serija će reinterpretirati klasičnu mitologiju sa potpuno novim pričama i svežim pristupom ikonskim likovima.

,,Gospodari Svemira je jedna od najznačajnijih globalnih franšiza sa istorijom dugom preko 30 godina i strastvenom bazom fanova. Ceo tim Matell-a je uzbuđen da predstavi svet Hi-Mena novoj generaciji i zajedno sa talentovanim ljudima iz Netflixa redizajnira klasične likove tako da privuku današnju decu i porodice, a da istovremeno rezonuje i sa fanovima koji su odrasli sa njima”, ističu iz Matella.

Datum premijere animirane serije ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” je još uvek nepoznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x