The Batman – Ko će glumiti Gordona, Alfreda, the Penguina i Two-Facea?

0

Kasting za naredni Batman film u režiji Matt Reeves-a traje već nekoliko meseci, a kako se datum početka produkcije bliži, vreme je da se popuni ostatak glumačkog ansambla.

The Batman - Ko će glumiti Gordona, Alfreda, the Penguina i Two-Facea? strip blog

Robert Pattinson će biti novi Bruce Wayne, odnosno Batman, to je prvo što smo saznali vezano za kasting. Njemu se kasnije pridružila Zoë Kravitz u ulozi Catwoman, a za njom je došao i Paul Dano koji će glumiti the Riddler-a. Za to vreme, bilo je glasina da će glumac Jeffrey Wright biti novi James Gordon, a ovo je pre nekoliko dana potvrdio Matt Reeves lično na svom tviter nalogu. 

Noćas su razni mediji i internet portali udarnički počeli da prenose novosti vezane za kasting filma The Batman. 

Deadline ekskluzivno prenosi da je Colin Farrell u pregovorima sa WB i da bi baš on mogao biti novi Penguin. Farrell ima iskustva u filmovima najrazličitijih žanrova, te mu nisu strani ni superherojski filmovi obzirom da je 2003. glumio negativca Bullseye-a u filmu Daredevil.

Dailymail prenosi da je predstojeća Batman franšiza pronašla i svog Harvey Denta u glumcu Matthew McConaughey-u. Prema navodima McConaughey je prvi izbor za ulogu Gotamovog javnog tužioca, ali nije jedini na tom spisku. Drugi pik studija je glumac afro-američkog John David Washington. Harvey Dent bi prema glasinama trebalo da se pojavi u prvom Batman filmu, dok bi u drugom delu trebalo da postane Two-Face.

Pročitajte: Šta sve znamo o nadolazećem filmu ‘‘Dampyr’’

The Wrap donosi još zanimljivije vesti. Naime, Andy Serkis kojeg su fanovi priželjkivali u ulozi the Penguin-a, biće novi Alfred Pennyworth, verni batler Bruce Wayne-a. Serkis i Reeves su stari znanci obzirom da su zajedno radili na dva filmska nastavka u franšizi Planet of the Apes. Zanimljivo je da ćemo u ovom slučaju videti mnogo mlađeg Alfreda nego što smo navikli u prethodnim filmovima. Michael Caine je imao 72 godine kada je prvi put glumio Alfreda, dok je Jeremy Irons napunio 68. Serkis trenutno ima 55 godina.

Pojedinosti vezane za radnju filma i ostale likove koji će se pojaviti i dalje ostaju pod velom tajne. 

Kasting za film reditelja Meta Rivsa je još uvek u toku. Snimanje filma bi trebalo da počne u prvom delu 2020. da bi film u bioskope izašao 25. juna 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x