“BeGe MEN na protestu” – autora Lošića i Dobrića!

0

Veoma važna tema i veoma važan događaj opisuju ovog puta naši dragi autori Lošić i Dobrić, a to je tema koju svih ovih meseci za nama marginalizuju i demonizuju režimski mediji. Tema protesta #1od5miliona.

na protestu stripblog

Zapravo glavna prepreka svemu jeste zatvorenost medijskog sistema u kojem se ovi protesti pokazuju kao nešto najgore, iako su mirni i nenasilni (čast i poštovanje televiziji N1, Danasu i još nekim medijima lokalnim i nedeljnicima). Svakako postoji i taj momenat nesreće i gluposti koji se dešava na protestima od kada su ih preuzele opozicione stranke koje definitivno nemaju dovoljno kreativnosti niti želje za promenama u našoj zemlji. Oni su ti koji su pravili gafove i loše poteze, a dok su protesti bili građanski (iako to od provg momenta nisu bili u potpunosti) bilo je nemerljivo više ljudi na njima i sve je bilo bez najmanjeg incidenta.

Trenutna priča se odnosi na to kako ljudi, koji prate samo programe televizija sa nacionalnom frekvencijom gledaju na te proteste i šta je, i na koji način njima servirano od sadržaja. Teško je ljude ubediti da sve to i nije tako kada razni Informeri i Srpski Telegrafi, Politike i slično izveštavaju “nezavisno i slobodno”,

Ovo je priča za sve one koji i dalje idu na prosteste iz svojih razloga, iz razloga lošeg i ponižavajućeg života, a kojima u glavu svakako ne dopiru reči neinteligentne opozicije, za koju se može slobodno misliti, na osnovu njihovih poteza, da rade za vlast. Ne može se drugačije ovako nešto shvatiti, jer količina neinteligencije, od kad je opozicija preuzela proteste se graniči sa beskonačnim.

Samo ćemo reći #stopdiktaturi #1od5miliona #gotovje #stopnasilju #stopkrvavimkošuljama – realno #stopneinteligentnojopoziciji

na protestu stripblog

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: “BeGe MEN i beogradsko smeće” – autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i na splavu – autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “marš iz mog Beograda!” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-aStrip “BeGe MEN i novogodišnji tunel” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: Strip “BeGe MEN u GSP-u” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “mladi su nekulturni” autora Lošića i Dobrića (VIDEO)

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “televizijska manija” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “novogodišnja rasveta u septembru” autora Lošića i Dobrića

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x