Početak nove – stripske školske godine u Novom Sadu

0

Početak nove sezone u novosadskoj Školi stripa startuje u nedelju 11. novembra od 15 do 17 časova.

stripske skolske godine stripblog

Predavanja na početku stripske školske godine se održavaju jednom sedmično i to nedeljom, tokom novembra biće održana još dva časa 18. i 25.

-Vreme je da se vratimo na osnove i nastavimo novu sezonu za sve zaniteresovane. Radionica će se održavati u istim terminima kao i do sada. Obe grupe će takođe biti u istom terminu gde će polaznici stare grupe moći da biraju na kojim predavanjima, vežbama i lekcijama žele ponovo da prisustvuju. Isto pravilo važi i za nove polaznike koji imaju malo više crtačkog iskustva i moći će da se pridruže grupi koja već izrađuje same stripove jer je grupa završila sve vežbe po planiranom programu i sada su za njih ostale samo vežbe usavršavanja, navodi se na Fejsbuk pozivu Škole stripa iz Novog Sada.

Pročitajte: Vuić: Polaznici se mogu priključiti bez obzira na crtačko iskustvo

Stara grupa nastavlja dalje sa izradom svojih tabli i detaljnijim pisanjem priča i dešavanja, scena i bitnih momenata. Nova grupa zainteresovanih polaznika počinje sa osnovim vežbama vezanim za osnovne crtačke tehnike kroz razrađen plan i program koji su prošli svi naši dosadašnji polaznici.

Predavanja se održavaju u prostorijama Kulturnog Centra LAB, a predavači su Vojin Vuić i Danilo Andrić.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x