Prvi beogradski superheroj BeGe MEN!

0

Strip Blog u subotu (20. oktobra) objavljuje strip u kojem se pojavljuje prvi beogradski superheroj, BeGe MEN. 

bege stripblog

Njegova super moć je trapavost i njome se bori protiv loše ironije i poražavajućeg sarkazma prema građanima. Autor je mladić iz Beograda potpisan pseudonimom „Lošić“, što kako sam kaže, oslikava loš stil crtanja, pisanja i stvarnosti o kojoj pripoveda. Strip je rađen olovkom, a prva epizoda nosi naziv “BeGe MEN i novogodišnja rasveta u septembru”. Autor ne krije da mu je uzor bio SuperSmederevac.

Ovo svojevrsno strip ostvarenje dolazi u vreme kada u Srbiji ne postoji nijedan superheroj, kada nema ko da štiti građane. Ulicama naših gradova širi se strah, panika, jeftina zabava i nema nikoga tako super kao BeGe MEN da trgne građane.

BeGe MEN će se sustretati sa različitim izazovima u srpskoj prestonici. Gotovo nezainteresovan i nemoćan mladić koji već nekoliko godina „čuči“ na birou, koji ima 25 godina i živi sa roditeljima, postaće ličnost, za koju će Beograđani želeti da prođe pored njih i svojom trapavošću reši probleme, prilično, zakovrčene svakodnevice. Strip je rađen olovkom, pomalo zaboravljenom tehnikom stripa, bar u izdanjima na našim prostorima.

Ljudi spremite se, od sutra vas BeGe MEN čuva!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x