Robin i Superboy protiv Batmana i Supermana (VIDEO)

Novi DC-ijev animirani film će biti Battle of the Super Sons, u kome ćemo videti kako se Robin i Superboy bore protiv svojih očeva, Batmana i Supermana.

Robin i Superboy protiv Batmana i Supermana (VIDEO)

Objavljen je prvi trailer za animirani film Batman and Superman: Battle of the Super Sons u kome ćemo videti kako Damian Wayne/Robin i Jonathan Kent/Superboy udružuju snage u borbi protiv svojih očeva. 

Radnja filma će se fokusirati na dvojicu mladih superheroja, koji će biti prinuđeni da se bore ne samo protiv svojih očeva, već protiv cele Lige Pravde. Negativac po imenu Starro izvršiće invaziju na Zemlju i zauzeti kontrolu nad telima mnogih superheroja i negativaca, uključujući Batmana i Supermana. 

Pročitajte: Marvel najavio povratak Miracleman-a i Nila Gejmena

Batman and Superman: Battle of the Super Sons je najavljen još u oktobru 2021. godine i biće to prvi animirani DC-ijev film koji će koristiti CG animaciju. DC-ijev animirani univerzum je već poslednjih nekoliko godina dominantan na polju animiranih strip adaptacija sa filmovima i animiranim serijama koje nailaze na dobar prijem kod publike i kritike. 

Batman and Superman: Battle of the Super Sons će svoju premijeru imati na jesen ove godine.

Ove godine nas očekuje i Green Lantern: Beware My Power, projekat koji će se fokusirati na bivšeg marinca Johna Stewarta i to kako je postao titularni Green Lantern. Premijera je zakazana za 26. jul.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x