DC Fandome: Svi trejleri i najave (VIDEO)

0

DC Fandom event je zbir panela, najava, razgovora i otkrivanja novih detalja vezanih za DC projekte na svim platformama.

DC Fandome: Svi trejleri i najave (VIDEO)

Ove godine DC Fandome ponudio je bogat sadržaj kao i mnoštvo najava i trejlera vezanih za predstojeće i dugo očekivane filmske i TV projekte.

Na vrhu liste svakako se nalazi trejler za novi film o Betmenu, u režiti Meta Rivsa, sa Robertom Petinsonom u glavnoj ulozi.

Dvejn Džonson a.k.a. The Rock je na svom Tviter nalogu objavio prvi filmski tizer i prvi pogled na antiheroja Black-Adama.

Reditelj Džejms Van i glumac Džejson Momoa objavili su video sa snimanja filma Aquaman 2 u kome možemo videti nove kostime Aquamana, Black Mante, Ocean Mastera i Mere, kao koncept filma, lokacije na kojima je sniman i čudovišta koja ćemo imati prilike da vidimo u filmu.

Spin-off filma The Suicide Squad, reditelja Džejmsa Gana, serija Peacemaker takođe je dobila svoj trejler. Džon Sina se vraća kao ubilački nastrojeni patriota i osvetnik Peacemaker i udružuje se sa drugim osvetnicima.

Pročitajte: Serena Vilijams je u novom serijalu Wonder Woman!

https://www.youtube.com/watch?v=d1yC_6LuKHg

Takođe smo dobili i prvi tizer dugoočekivanog filma The Flash, u kome će se pored titularnog DC-ijevog strip junaka naći i nekoliko filmskih verzija Betmena (Aflek i povratnik Majkl Kiton), nova DCEU Supergirl, pa i nekoliko verzija samog Fleša.

https://www.youtube.com/watch?v=JK-F2rsNeIk

Objavljen je još jedan video sa snimanja filma Shazam! Fury of Gods, u kome vidimo Shazama i njegovu porodicu heroja u novom izdanju, Helen Miren i Lusi Lu u ulogama negativaca i novu akciju koja nas očekuje u ovom filmu.

Dobili smo i trejler za video igru Suicide Squad: Kill the Justice League, u kojoj će fanovi moći da igraju kao Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang i Deadshot i da se bore protiv članova Lige Pravde kao što su Green Lantern, Superman, Flash, Wonder Woman i još mnogo drugih likova.

Objavljen je i poster za seriju Sandman, adaptaciju Gejmenovog čuvenog stripa pod okriljem Netflixa, na kome možemo videti glumicu Gvendolajn Kristin u ulozi Lucifera.

DC League of Super-Pets, animirani film o superljubimcima DC-ijevih superheroja takođe je dobio prvi trejler. Glavne uloge će nositi Supermenov pas Krypto i Betmenov pas Ejs. Glasove im daju Dvejn Džonson i Kevin Hart.

Objavljen je i trejler za treću sezonu CW-ijeve serije Batwoman.

Pored trejlera za igru Suicide Squad: Kill the Justice League, dobili smo i novi trejler igre Gotham Knights koji je posvećen Sudu Sova i pokušaju članova Bet-porodice da sruše ovu zloglasnu tajnu organizaciju.

Tu je i trejler treće sezone animirane serije o Harley Quinn.

Kad smo kod animiranog sadržaja, hit serija Young Justice dobila je trejler za 4. sezonu serije u kome možemo neke od glavnih likova odrasle i spremne za novu akciju.

Inspirisan anime stilom, tu je i animirani film Catwoman: Hunted, čiji je trejler takođe objavljen.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x