31 dan crtanja Betmena

0

Strip umetnik Kris Semni započeo je internet izazov pod nazivom Batober, gde će tokom celog oktobra crtati crno-bele ilustracije Betmena sa različitim temama.

31 dan crtanja Betmena

Betmen je oduvek bio lik koji je brutalno izgledao u crno-beloj tehnici. Senke, siluetirani efekti i gotička pozadina uvek su davali sjajmu vibraciju njegovim pričama. Upravo zato će izazov Batober, gde će umetnik Kris Semni 31 dan ilustrovati Betmena, Gotam, Betmenove negativce i saborce biti jako zanimljiv.

Semni je već crtao jednu priču za serijal Betmen: Crno i Belo, serijal koji okuplja najbolje strip autore koji donose kratke antologijske priče o Betmenu i njegovim negativcima i crtače koji se oprobavaju u crno-belom crtanju Betmena.

Semni je još kraje septembra na svom Tviter najavio raspored tema njegovih Betmen ilustracija koje će biti objavljivane u oktobru.

Pročitajte: Zloslutne ilustracije Korada Roia (GALERIJA)

Semni je takođe bio jako kreativan s temama. Npr. tema broj 2 Spotlight, vidi Betmena na ilustraciji kako stoji na nagnutom Bet-signalu držeći nesvesnog zločinca, dok komesar Gordon sve to posmatra sa strhopoštovanjem.

Sve u svemu, Semnijev izazov je jako zanimljiv i svakako vredan praćenja jer će zasigurno doneti neke sjajne ilustracije Mračnog viteza i njegovog okruženja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x