Buffy: The Last Vampire Slayer – Novi strip nalik stripu Old Man Logan

0

Novi strip serijal Buffy The Last Vampire Slayer prati stariju Buffy dok pokušava da se izbori sa velikom vampirskom apokalipsom.

Smešten 30 godina nakon završetka originalne TV serije, strip serijal Buffy The Last Vampire Slayer donosi nam Buffyy u njenim 50-im godinama i vrlo je nalik kultnom stripu Old Man Logan.

U postapokaliptičnoj budućnosti magična katastrofa blokirala je sunce i vampiri sada slobodno lutaju zemljom. Red ubica vampira više ne postoji, niko osim Buffyy. Ona pronalazi mladu devojku za koju veruje da može da je nasledi i okonča katastrofu koja se dogodila. Još uvek nije otkriveno koji će se sve poznati likovi pored Buffy pojaviti u stripu, niti da li su preživeli ovu apokalipsu.

Buffyy The Last Vampire Slayer biće četvorodelni mini serijal koji su za Boom Studios stvorili scenaristkinja Casey Gilly i umetnik Joe Jaro. 

Pročitajte: “Insexts”: Horor priča iz naše okoline!

Pored novog mini serijala u stilu Old Man Logan, Boom Studios objavljuje i redovan Buffy The Vampire Slayer serijal, a najnoviji #29 broj je nedavno objavljen. 

Buffy the Last Vampire Slayer #1 izlazi 1. decembra 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x